Πιο κοντά στο έκτο η Σερένα

Gazzetta team
Πιο κοντά στο έκτο η Σερένα

bet365

Επτά από τις εννέα τενίστριες του Top 10 που μπήκαν στο US Open έχουν αποχαιρετήσει τη Νέα Υόρκη, αλλά η Σερένα είναι εκεί και κρατάει ψηλά τη σημαία!

Η 33χρονη Αμερικανίδα έχει μείνει μακριά από κάθε κίνδυνο και με τη νίκη της σε βάρος της Κάια Κανέπι από την Εσθονία (Νο.50) με 6-3, 6-3 σε 65 λεπτά πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα της διοργάνωσης. Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο πραγματοποιεί πειστικές εμφανίσεις στην πατρίδα της και δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος που θα της κόψει τον δρόμο προς τον 18ο major τίτλο της. Αν σηκώσει το τρόπαιο, θα είναι ο τρίτος της σερί θρίαμβος στο Flushing Meadows, όπου έχει πανηγυρίσει συνολικά πέντε φορές.

Όλα αυτά, βέβαια, ακούγονται κάπως πρόωρα, αφού χρειάζεται τρεις ακόμα νίκες για να φτάσει στον στόχο... Την πρώτη σε βάρος της περσινής ημιφιναλίστ Φλάβια Πενέτα (Νο.11 του ταμπλό), που λύγισε με 7-5, 6-2 την Αυστραλέζα Κέισι Ντελάκουα (Νο.29) και πέρασε στα προημιτελικά για πέμπτη φορά στην καριέρα της. Πέντε ματς έχει παίξει με τη Σερένα η 32χρονη Ιταλίδα και έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες...

 

Τελευταία Νέα