Τσονγκά-Μάρεϊ το ματς της ημέρας

Gazzetta team
Τσονγκά-Μάρεϊ το ματς της ημέρας

bet365

Θα μάθουμε απόψε τα πρώτα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης των ανδρών στο US Open, ενώ κλείνει η οκτάδα στις γυναίκες.

ωρίς αμφιβολία, η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση είναι αυτή ανάμεσα στον νικητή του 2012 Άντι Μάρεϊ (Νο.8 του ταμπλό) και τον φορμαρισμένο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (Νο.9), που θα αρχίσει στις 10 το βράδυ. Ο 27χρονος Βρετανός έχει σαφώς το πάνω χέρι με 9 νίκες σε 11 αγώνες, όμως ο Τζο τον κέρδισε πριν μερικές μέρες στο Τορόντο και πήρε στη συνέχεια την κούπα... Να σημειώσουμε ότι ο Μάρεϊ έχει να κερδίσει τενίστα του Top 10 από τον περσινό τελικό του Γουίμπλεντον!

Ο νικητής αυτού του παιχνιδιού ενδεχομένως να συναντήσει στα προημιτελικά τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.1), που παίζει περίπου στις 8μ.μ. με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Ο 30χρονος Γερμανός (Νο.22) έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Τζον Ίσνερ στη φάση των "16", όμως παραδοσιακά δυσκολεύεται πολύ κόντρα στον Νόλε (1-4) και φαίνεται απίθανο να μπορέσει να κάνει τη ζημιά...

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη μεταξύ του Μίλος Ράονιτς (Νο.5) με τον Κέι Νισικόρι (Νο.11), που θα κλείσει το βραδινό πρόγραμμα (4π.μ.), ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο ξεκούραστος Σταν Βαβρίνκα (Νο.3) θα τα... πει με τον Τόμι Ρομπρέδο (Νο.16).

Η Σερένα Γουίλιαμς παίζει στις 8 το βράδυ με την δυναμική Κάια Κανέπι από την Εσθονία για μια θέση στα προημιτελικά και... βλέπει Φλάβια Πενέτα (Νο.11), που αντιμετωπίζει την Κέισι Ντελάκουα (Νο.29) από την Αυστραλία (6μ.μ.).

Η Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.16) καλείται να βάλει φρένο σε μια από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης, την Αλεξάντρα Κρούνιτς (2π.μ.) και η Τζίνι Μπουσάρντ (Νο.7) θα αναμετρηθεί με την Εκατερίνα Μακάροβα (Νο.17) στις 10 το βράδυ. Τα πρώτα ζευγάρια της οκτάδας είναι Βοζνιάκι-Εράνι και Μπέντσιτς-Πενγκ.

Το πρόγραμμα της όγδοης ημέρας:

Arthur Ashe Stadium (6μ.μ.)
Πενέτα-Ντελάκουα
Γουίλιαμς-Κανέπι
Τσονγκά-Μάρεϊ

Arthur Ashe Stadium (2π.μ.)
Κρούνιτς-Αζαρένκα
Νισικόρι-Ράονιτς

Louis Armstrong Stadium (8μ.μ.)
Τζόκοβιτς-Κολσράιμπερ
Μακάροβα-Μπουσάρντ
Βαβρίνκα-Ρομπρέδο

 

Τελευταία Νέα