Αντίο και από την Κβίτοβα!

Gazzetta team
Αντίο και από την Κβίτοβα!

bet365

Τελειωμό δεν έχουν οι εκπλήξεις στο US Open! Εκτός διοργάνωσης έμεινε και η νικήτρια του Γουίμπλεντον Πέτρα Κβίτοβα.

Πράγματα και θαύματα έκανε στο κορτ η 21χρονη Αλεξάντρα Κρούνιτς (Νο.145), που επικράτησε της μεγάλης αντιπάλου της (Νο.4) με 6-4, 6-4 και πήρε την πρόκριση στη φάση των "16" του αμερικανικού τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα της! Η Σέρβα δεν πτοήθηκε ακόμα και όταν στο δεύτερο σετ είδε την Πέτρα να παίρνει πίσω το μπρέικ και να μετατρέπει το 2-4 σε 4-4. Η ταλαντούχα τενίστρια "ξαναχτύπησε" στο επόμενο γκέιμ και σέρβιρε στη συνέχεια με ψυχραιμία για τη νίκη! Χάλεπ, Κβίτοβα και Ραντβάνσκα έξω πριν τη δεύτερη εβδομάδα, λοιπόν...

Η Τσέχα σημείωσε 33 winners έναντι 17 της Κρούνιτς, όμως τη διαφορά έκαναν τα 34 αβίαστα λάθη της, σε σύγκριση με τα μόλις 14 της θριαμβεύτριας... Η επόμενη αντίπαλος της Σέρβας θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στη Βικτόρια Αζαρένκα και την Έλενα Βεσνίνα.

Την πρόκριση πήρε και η Φλάβια Πενέτα (Νο.11), περσινή ημιφιναλίστ, μετά την άνετη νίκη της με 6-4, 6-0 επί της νεαρής Αμερικανίδας Νικόλ Γκιμπς. Θα περιμένει τώρα το ματς μεταξύ της Κέισι Ντελάκουα και της Καρολίνα Πλίσκοβα για να δει ποια θα αντιμετωπίσει στον τέταρτο γύρο.

 

Τελευταία Νέα