Νέα πρόκληση για Κύργιο

Gazzetta team
Νέα πρόκληση για Κύργιο

bet365

Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ, Σερένα Γουίλιαμς, αλλά και Νικ Κύργιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της έκτης μέρας του US Open.

Ο 19χρονος Ελληνοαυστραλός θα κλείσει την αυλαία στο Arthur Ashe Stadium (4π.μ.) με την αναμέτρησή του κόντρα στον Ισπανό Τόμι Ρομπρέδο, Νο.16 του ταμπλό, για τη φάση των "32" της διοργάνωσης. Ο Νόλε (Νο.1 του ταμπλό) παίζει στις 8μ.μ. με τον Αμερικανό Σαμ Κουέρι, ενώ περίπου την ίδια ώρα θα ξεκινήσει το ματς του Άντι Μάρεϊ (Νο.8) με τον Ρώσο Αντρέι Κουζνέτσοφ.

Ο Σταν Βαβρίνκα (Νο.3) θα μονομαχήσει με τον Σλοβένο Μπλαζ Κάβτσιτς στη 1 τα ξημερώματα και ο Μίλος Ράονιτς (Νο.5) θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Grandstand (6μ.μ.) κόντρα στον απίθανο Βίκτορ Εστρέγια Μπούργος από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η Σερένα λογικά δεν θα έχει προβλήματα απέναντι στη συμπατριώτισσά της Βαρβάρα Λεπτσένκο (10μ.μ) και το ίδιο μάλλον ισχύει για την Πέτρα Κβίτοβα (Νο.3), που παίζει με τη νεαρή Σέρβα Αλεξάντρα Κρούνιτς. Η Τζίνι Μπουσάρντ (Νο.7) θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπάρμπορα Ζαχλάβοβα Στρίτσοβα (Νο.30) στις 2π.μ. και η Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.16) έχει επικίνδυνη αποστολή κόντρα στην Έλενα Βεσνίνα από τη Ρωσία (8μ.μ.).

Arthur Ashe Stadium (6μ.μ)
Πενέτα-Γκιμπς
Τζόκοβιτς-Κουέρι
Σ. Γουίλιαμς-Λεπτσένκο

Arthur Ashe Stadium (2π.μ.)
Ζαχλάβοβα Στρίτσοβα-Μπουσάρντ
Κύργιος Ρομπρέδο

Louis Armstrong Stadium (6μ.μ.)
Κβίτοβα-Κρούνιτς
Κουζνέτσοφ-Μάρεϊ
Κολσράιμπερ-Ίσνερ
Βαβρίνκα-Κάβτσιτς

Grandstand (6μ.μ.)
Εστρέγια Μπούργος-Ράονιτς
Βεσνίνα-Αζαρένκα
Τσονγκά-Καρένιο Μπούστα

Court 17 (6μ.μ.)
Νισικόρι-Μάγερ
Ντελάκουα-Πλίσκοβα
Κανέπι-Σουάρεθ Ναβάρο

Court 5 (12π.μ.)
Ντίγιας-Μακάροβα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα