Σπίτι της και η Χάλεπ!

Gazzetta team
Σπίτι της και η Χάλεπ!

bet365

Αυτή και αν ήταν έκπληξη! Η Μιριάνα Λούτσιτς Μπαρόνι έκανε απίστευτη εμφάνιση και πέταξε εκτός US Open τη Σιμόνα Χάλεπ.

Η 32χρονη Κροάτισσα, Νο.121 στον κόσμο, ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και λύγισε την απογοητευτική Ρουμάνα (Νο.2) με 7-6(6), 6-2, παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των "16" του αμερικανικού major! Μια δύσκολη μέρα για τη Σιμόνα, που πέταξε τις ευκαιρίες της στο πρώτο σετ και στο δεύτερο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων... Χάλεπ, Ραντβάνσκα και Ιβάνοβιτς, λοιπόν, έχουν βγει νωρίς νωρίς εκτός μάχης!

Η Λούτσιτς Μπαρόνι θα παίξει στη συνέχεια με τη Σάρα Εράνι (Νο.13), που πήρε μεγαλειώδη νίκη κόντρα στη "γηπεδούχο" Βίνους Γουίλιαμς (Νο.19) με 6-0, 0-6, 7-6(5). Δραματικό ματς με απίθανες εναλλαγές συναισθημάτων έγινε στο Arthur Ashe Stadium (όπως μαρτυράει και το σκορ), αλλά η Ιταλίδα ήταν αυτή που είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα και γύρισε την εις βάρος της κατάσταση στο φινάλε. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βίνους βρέθηκε στο 5-3 του τρίτου να σερβίρει για τη νίκη, ωστόσο η Εράνι βρήκε τον τρόπο να στείλει το σετ στο τάι μπρέικ και να πάρει τη σπουδαία πρόκριση.

Έξω και η Κέρμπερ!

Οι Έλβετοί έχουν έναν ακόμα λόγο να λατρεύουν το τένις! Η 17χρονη Μπελίντα Μπέντσιτς άφησε εκτός διοργάνωσης την Αντζελίκ Κέρμπερ (Νο.6) με 6-1, 7-5 και δείχνει στο κορτ γιατί θεωρείται ένα από τα μελλοντικά αστέρια του τουρ. Η συμπατριώτισσα των Φέντερερ, Βαβρίνκα θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα... θαύματα και στον τέταρτο γύρο, όπου θα συναντήσει τη Γέλενα Γιάνκοβιτς. Η 29χρονη Σέρβα (Νο.9), πάντως, διέλυσε με 6-1, 6-0 τη Γιοχάνα Λάρσον και φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Όπως, βέβαια, και η Σουάι Πενγκ, που απέκλεισε χθες την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα. Σήμερα ήταν η σειρά της Ρομπέρτα Βίντσι (Νο.28), που ηττήθηκε από την Κινέζα με 6-4, 6-3. Η επόμενη αντίπαλός της θα προκύψει από το ματς Σαφάροβα-Κορνέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα