«Θα εκπροσωπούσα τη Σκωτία»

Gazzetta team
«Θα εκπροσωπούσα τη Σκωτία»

bet365

Στις 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας από τη Μεγάλη Βρετανία και ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι στη Νέα Υόρκη να ζητήσουν τη θέση του Άντι Μάρεϊ.

Ο 27χρονος από το Ντάνμπλεϊν κράτησε για τον εαυτό του τις σκέψεις του, αλλά τόνισε ότι θα εκπροσωπούσε μελλοντικά τη Σκωτία εφόσον οι απόφαση των συμπατριωτών του είναι θετική. "Αν γινόταν ανεξάρτητη η Σκωτία, φαντάζομαι ότι θα έπαιζα για τη Σκωτία", ανέφερε ο κάτοχος δύο major τίτλων. "Δεν το έχω σκεφτεί πολύ, διότι δεν θεωρώ ότι πρόκειται να γίνει. Αν συμβεί, θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, αφού εκπροσωπώ τη Μεγάλη Βρετανία από τότε που ήμουν 11 ετών".

Ο Μάρεϊ είπε ότι παρακολούθησε 45 λεπτά από το δεύτερο debate, αλλά το μυαλό του είναι φυσικά στο US Open. "Δεν θα ασχοληθώ πολύ. Δεν θέλω να μιλάω για πολιτική εδώ. Σκέφτομαι μόνο το τένις μου".

Ο Άντι πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του αμερικανικού major και στον δρόμο του βρίσκει τον Ρώσο Αντρέι Κουζνέτσοφ. Θυμίζουμε ότι ο Νο.9 τενίστας στον κόσμο είχε σηκώσει το τρόπαιο το 2012.

 

Τελευταία Νέα