Ο Νόλε που ξέρουμε!

Gazzetta team
Ο Νόλε που ξέρουμε!

bet365

Είναι το φαβορί για την κατάκτηση του US Open και μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρασε με περίπατο στον τρίτο γύρο του αμερικανού major!

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο διέλυσε με 6-1, 6-3, 6-0 σε 88 λεπτά τον Πολ Ανρί Ματιέ (No.81) και έστειλε μήνυμα τουλάχιστον στη δική του (φορτωμένη) πλευρά του ταμπλό... Δεν ανησύχησε σε καμία στιγμή του αγώνα και φαίνεται ότι το... hangover μετά την κατάκτηση του Γουίμπλεντον και τον γάμο του ανήκει στο παρελθόν. Αυτοί που πρέπει να ανησύχησαν, πάντως, είναι οι θεατές στο Arthur Ashe Stadium, αφού ο επόμενος αντίπαλός του είναι ο Σαμ Κουέρι!

Ο Αμερικανός κέρδισε 6-3, 6-4, 6-4 τον Γκιγιέρμο Γκαρθία Λόπεθ (Νο.28) και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση στο ματς με τον σπουδαίο Σέρβο. Το βέβαιο είναι ότι θα έχει την εξέδρα στο πλευρό του...

Πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο νικητής του Τορόντο, ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά. Ο 29χρονος Γάλλος κέρδισε 6-3, 6-4, 6-4 τον Αλεξάντρ Νεντοβιέσοφ και θα συναντήσει στον τρίτο γύρο τον ανερχόμενο Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, που απέκλεισε με 6-1, 6-4, 3-6, 6-3 τον Μπενουά Περ.

Στη φάση των "32" και ο "γηπεδούχος" Τζον Ίσνερ (Νο.13), που λύγισε με 7-6(5), 6-4, 6-2 τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ και θα βρει απέναντί του τον για τρίτη σερί χρονιά τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Ο 30χρονος Γερμανός έπαιξε μόνο ένα σετ κόντρα στον Μίκαελ Λοντρά, αφού ο έμπειρος Γάλλος εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού μετά το 6-2.

 

Τελευταία Νέα