Στον Παναθηναϊκό ο Καραμπέτσος

Gazzetta team
Στον Παναθηναϊκό ο Καραμπέτσος

bet365

Την απόκτηση του 36χρονου τερματοφύλακα Φίλιππου Καραμπέτσου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός κάνοντας μία ακόμα μεταγραφή στο τμήμα πόλο.

Η ενίσχυση του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 36χρονου τερματοφύλακα Φίλιππου Καραμπέτσου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα, Φίλιππο Καραμπέτσο (22.10.1977), ο οποίος -πέρυσι αγωνιζόταν στο Π. Φάληρο- επιστρέφει στο Τριφύλλι για τέταρτη φορά στην καριέρα του».

«Να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέφερε: «Αυτή είναι η τέταρτη φορά που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και ευχαριστώ τη διοίκηση που αν και η πρώτη επαφή μαζί της έγινε φέτος με εμπιστεύτηκε. Από εκεί και πέρα με χαροποιεί που θα συναντήσω γνώριμους αθλητές με τους περισσότερους είτε έχουμε αγωνιστεί στην Εθνική, είτε σε άλλα σωματεία. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία και η χρονιά να κυλήσει ομαλά. Να έχουμε μια καλή συνεργασία με τη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή και το αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν να είναι το πλέον ικανοποιητικό για όλους».

Αναφορικά για τους στόχους τόνισε: «Στόχος είναι να επέλθει σταθερότητα και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ανταγωνιστικότητα του Παναθηναϊκού. Να ξεκινήσει η προετοιμασία με το καλό και από εκεί και πέρα στόχος είναι η ομάδα να διεκδικεί σε κάθε αναμέτρηση τη νίκη, παίζοντας ωραίο πόλο και έχοντας πάντα στο πλευρό της τους φιλάθλους του Π.Α.Ο, η συμπαράσταση των οποίων είναι πολύ σημαντική».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα