Μεγάλος κερδισμένος ο Φέντερερ

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο υπερ-φορμαρισμένος Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο ευνοημένος της κλήρωσης του US Open, αφού απέφυγε Σταν Βαβρίνκα και Άντι Μάρεϊ, οι οποίοι έπεσαν στην πλευρά του Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο 33χρονος Ελβετός έτσι και αλλιώς "κέρδισε" με την απουσία του Ράφα Ναδάλ, καθώς ανέβηκε στο Νο.2 του ταμπλό στο αμερικανικό major, αλλά μπορεί να χαμογελάει και μετά την κλήρωση της διοργάνωσης. Βέβαια, ενδεχομένως να συναντήσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στα προημιτελικά, ωστόσο ο βασιλιάς έχει δείξει ότι έχει τον τρόπο να ξεπερνάει τα εμπόδια των... young guns.

Τα πιθανά ζευγάρια των προημιτελικών (με βάση τα rankings):

Τζόκοβιτς-Μάρεϊ
Βαβρίνκα-Ράονιτς
Μπέρντιχ-Φερέρ
Φέντερερ-Ντιμιτρόφ

Ο Νόλε (Νο.1) θα παίξει στον πρώτο γύρο με τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ενώ στη φάση των "32" πιθανός αντίπαλός του είναι ο Γκιγιέρμο Γκαρθία Λόπεθ. Τα πολύ δύσκολα ξεκινούν για τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο αμέσως μετά, αφού ενδέχεται να δει μπροστά του τον Τζον Ίσνερ, που απέσυρε πάντως λόγω τραυματισμού τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Γουίνστον-Σέιλαμ. Στα προημιτελικά λογικά θα τα...πει με τον Μάρεϊ (Νο.8) και στα ημιτελικά με τον Σταν.

Ο Φεντ αντιμετωπίζει αρχικά τον Αυστραλό Μαρίνκο Ματόσεβιτς, ενώ στον τρίτο γύρο ίσως βρει τον Ίβο Κάρλοβιτς. Στη φάση των "16" μπορεί να πέσει πάνω στον εκρηκτικό Ιταλό Φάμπιο Φονίνι και πιθανότατα να ακολουθήσουν οι Ντιμιτρόφ (Νο.7) και Φερέρ (Νο.4) ή Μπέρντιχ (Νο.6).

Επικίνδυνο είναι το ξεκίνημα για τον Βαβρίνκα (Νο.3), που παίζει με τον ανερχόμενο Τσέχο Γίρι Βέσελι, ενώ ο Μάρεϊ αντιμετωπίζει τον Ρόμπιν Χάασε στην πρεμιέρα του και ενδεχομένως να συναντήσει στη φάση των "16" τον... καυτό Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (Νο.9).

Ο Νικ Κύργιος πέφτει κατευθείαν στα βαθιά με ματς απέναντι στον Μικαΐλ Γιούζνι και ο Μάρκος Παγδατής θα βρει απέναντί του τον Μάριν Τσίλιτς. Η διοργάνωση ξεκινάει στις 25 του μήνα.

Δείτε την κλήρωση των ανδρών εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα