Στη Σόφια εννιά γυμναστές

Gazzetta team
Στη Σόφια εννιά γυμναστές

bet365

Συνέχεια στην προετοιμασία της, εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, δίνει η ελληνική ομάδα ενόργανης των ανδρών, που «πέταξε» την Κυριακή (17/8) για τη Σόφια όπου θα πραγματοποιήσει κοινό καμπ με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.

Έπειτα από τις ολιγοήμερες προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι μαζί, αυτή τη φορά σε βουλγαρικό έδαφος. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τις 20 Αυγούστου, όταν και θα πραγματοποιηθεί νέο αγωνιστικό τεστ μεταξύ των δύο χωρών, στο πλαίσιο.

Εννιά είναι συνολικά οι Έλληνες που θα βρεθούν στη γειτονική Βουλγαρία και πιο συγκεκριμένα οι Βλάσης Μάρας, Λευτέρης Κοσμίδης, Λευτέρης Πετρούνιας, Δημήτρης Μαρκούσης, Χρήστος Λυμπανοβνός, Νίκος Ηλιόπουλος, Γιάννης Τούγκας, Παναγιώτης Τούγκας και ο Γιώργος Χαζηευσταθίου.

Ο μοναδικός επίσημος αγώνας προετοιμασίας πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα δοθεί στο διεθνές γκραν πρι του Σομπατέλι, στην Ουγγαρία (13-14 Σεπτεμβρίου), όπου θα συμμετάσχουν έξι Έλληνες αθλητές.

Η μεγάλη διοργάνωση του αθλήματος (3-12/10) είναι σημαντική και για έναν ακόμη λόγο, αφού θα αποτελέσει το πρώτο κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Η Εθνική θα επιδιώξει να μπει στην 24άδα της ομαδικής κατάταξης, για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με πλήρη ομάδα και στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015, στη Γλασκόβη, όπου θα δοθούν τα πρώτα εισιτήρια για το Ρίο ντε Τζανέιρο.

 

Τελευταία Νέα