Δεν χαρίστηκε η Σερένα

Gazzetta team
Δεν χαρίστηκε η Σερένα

bet365

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η Σερένα Γουίλιαμς βρήκε απέναντί της την Σαμάνθα Στόσουρ στο Σινσινάτι και δεν της… χαρίστηκε. Αποκλείστηκαν Κβίτοβα, Μπουσάρντ και Εράνι.

Μετά τον Καναδά Σερένα και Στόσουρ βρέθηκαν αντιμέτωπες και στο Cincinnati Open, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου. Αν και αυτή τη φορά η Αυστραλή κατέβαλε μεγαλύτερη προσπάθεια, εν τούτοις το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Η επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης φρόντισε να τελειώσει το ματς στα δύο σετ και με 7-6, 7-6 πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Θεαματικός αγώνας, με εξαιρετικούς πόντους, αλλά και λάθη και από τις δύο σε αρκετές περιπτώσεις, με την Αμερικανίδα να βρίσκει τις λύσεις στα τάι μπρέικ, αφού καμιά τους δεν μπόρεσε να κάνει το break, κλείνοντας ραντεβού στη συνέχεια με την Φλάβια Πενέτα (Νο13) που επικράτησε της Τέιλορ Τάουνσεντ με 6-4, 6-3.

Αποκλεισμοί για Κβίτοβα, Εράνι και Μπουσάρντ

Το πρόγραμμα, πάντως, περιλάμβανε και εκπλήξεις, με την Πέτρα Κβίτοβα να αποχαιρετά τη διοργάνωση, αρχίζοντας ήδη να σκέφτεται το US Open. Κακή εμφάνιση από την Τσέχα που έχασε με κάτω τα χέρια, 6-2, 7-6 από την 19χρονη Ελίνα Σβιτόλινα, η οποία στη συνέχεια θα βρει απέναντί της την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο.

Την ίδια τύχη είχε και η Γιουτζίνι Μπουσάρντ η οποία συνέχεια να προβληματίζει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα. Η νεαρή Καναδή δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, η οποία με 6-4, 3-6, 6-2 υποχρέωσε την αντίπαλό της στην 3η διαδοχική της ήττα και τον αποκλεισμό. Η Ρωσίδα θα βρεθεί στη συνέχεια απέναντι στην Άνα Ιβάνοβιτς. Η Σέρβα είχε σχετικά εύκολο έργο κόντρα στην Κριστίνα ΜακΧέιλ φτάνοντας στην επικράτηση με 6-4, 6-0.

Στον 3ο γύρο βρέθηκε και η έτερη εκπρόσωπος της Σερβίς, Γελένα Γιάνκοβιτς η οποία νίκησε με 6-1, 7-6 την Ανίκα Μπεκ και στη συνέχεια θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αμερικανίδα Σλόουνς Στίβενς, που επικράτησε με τη σειρά της της Μπάρμπορα Στρίκοβα με 7-5, 6-1.

Εκτός συνέχειας, όμως, τέθηκε και η Σάρα Εράνι. Η Ιταλίδα δεν τα κατάφερε απέναντι στη δυναμική Σαμπίν Λισίτσκι, η οποία αν και ισοφαρίστηκε έφτασε στη μεγάλη νίκη με 6-4, 2-6, 7-6, κλείνοντας ραντεβού στη φάση των «16» με την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, η οποία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με 6-2, 6-2 απέκλεισε την Κουρούμι Νάρα.

Στις άλλες αναμετρήσεις τα φαβορί δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα. Η Αντζελίκ Κέρμπερ νίκησε την Εκατερίνα Μακάροβα με 6-4, 6-1 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Βοζνιάκι. Επιτυχημένα συνέχισε τις υποχρεώσεις της και η Λούσι Σαφάροβα, η οποία μετά τη Βένους, επιβλήθηκε με 6-4, 6-2 της Ζαρίνα Ντίγιας και έδωσε ραντεβού στην επόμενη φάση με την Σιμόνα Χάλεπ.

Τέλος, η Αναστασία Παβλιουτσένκοβα νίκησε την 6-1, 6-3 την Καρίν Κναπ και πέρασε στον 3ο γύρο, όπου την περιμένει η Μαρία Σαράποβα.

 

Τελευταία Νέα