«Εμφύλιος» στην Ουάσινγκτον

Gazzetta team
«Εμφύλιος» στην Ουάσινγκτον

bet365

Σε… οικογενειακή υπόθεση εξελίχθηκε η διεκδίκηση του τίτλου στο τουρνουά Citi Open της Ουάσινγκτον, με δύο Καναδούς, τον Μίλος Ράονιτς και τον Βάσεκ Πόσπισιλ να… γλυκοκοιτάζουν την κούπα.

Καναδέζικος τελικός για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης με τον Πόσπισιλ μάλιστα να δίνει δύο αγώνες σερί αφού η βροχή δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει το ματς για τα προημιτελικά κόντρα στον Σαντιάγο Ζιράλδο. Έχοντας αφήσει λοιπόν ανοιχτούς λογαριασμούς από την Παρασκευή, κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ο Καναδός νίκησε με 6-7, 6-3, 6-4 τον Κολομβιανό αντίπαλό του και στη συνέχεια ήρθε η… σειρά του Ρισάρ Γκασκέ.

Μεγάλη νίκη επί του Γάλλου για τον Πόσπισιλ, ο οποίος έθεσε εκτός ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο και με ανατροπή και πάλι, 6-7, 6-3, 7-5 βρέθηκε στη θέση του φιναλίστ.

Ο Ράονιτς από την άλλη, πιο ξεκούραστος, και έχοντας φυσικά απέναντί του ένα λιγότερο επικίνδυνο αντίπαλο όπως ο Ντόναλντ Γιανγκ χρειάστηκε μόλις 75 λεπτά για να φτάσει στην επικράτηση. Με πολύ καλό σερβίς και 15 άσους ο Καναδός δεν άφησε περιθώρια στον άπειρο αντίπαλό του και με 6-4, 7-5 έκλεισε ραντεβού στον τελικό με τον συμπατριώτη του.

Θρίαμβος Γκοφέν στο Κίτσμπουελ

Στο χωμάτινο τουρνουά του Κίτσμπουελ τώρα, ο Νταβίντ Γκοφέν ήταν ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης σε έναν συναρπαστικό τελικό στην Αυστρία. Ο Βέλγος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ντομινίκ Τιέμ και με ανατροπή πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της καριέρα του με 4-6, 6-1, 6-3, σε ισάριθμες παρουσίες –και για τους δύο τενίστες- σε τελικό.

 

Τελευταία Νέα