Επέστρεψε με νίκη η Σερένα

Gazzetta team
Επέστρεψε με νίκη η Σερένα

bet365

Φρένο στις αμφιβολίες έβαλε η Σερένα Γουίλιαμς, κερδίζοντας το πρώτο της ματς μετά την... περίεργη εικόνα της σε αγώνα του διπλού στο Γουίμπλεντον.

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο λύγισε με 7-5, 6-2 την Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο.45) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά στο Στάνφορντ. "Είμαι σε καλό δρόμο και ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι μου", είπε η 33χρονη Αμερικανίδα, που δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ αλλά όταν βρήκε ρυθμό καθάρισε εύκολα την Τσέχα αντίπαλό της. Ήταν σε γενικές γραμμές μια πολύ ενθαρρυντική εμφάνιση... Στον επόμενο γύρο θα παίξει με την Άνα Ιβάνοβιτς ή την qualifier Κάρολ Ζάο.

Έξω, από την άλλη, έμεινε η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Νο.5 στον κόσμο), μετά την ήττα της από την Βαρβάρα Λεπτσένκο με 6-3, 3-6, 6-4. Η 28χρονη Αμερικανίδα θα παίξει στη συνέχεια με τη συμπατριώτισσά της qualifier Σάτσια Βίκερι, που άφησε εκτός με 6-7(4), 6-3, 6-1 τη Μόνικα Πουίγκ από το Πουέρτο Ρίκο.

Το εισιτήριο για την οκτάδα πήρε και η Άντρεα Πέτκοβιτς, που απέκλεισε με 6-2, 6-2 τη 16χρονυ Ναόμι Οσάκα και περιμένει μια εκ των Βίνους Γουίλιαμς, Βικτόρια Αζαρένκα.

 

Τελευταία Νέα