Στο βάθρο Τσουρουνάκης, Καρετζόπουλος

Gazzetta team
Στο βάθρο Τσουρουνάκης, Καρετζόπουλος

bet365

Δύο ακόμη μετάλλια πανηγύρισε η ελληνική ομάδα τεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Λιλιάνο, με τον Αντώνη Τσουρουνάκη και τον Λουκά Καρετζόπουλο να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών.

Μετά το χάλκινο της Σοφίας Κτενά στην πρεμιέρα, τα γαλανόλευκα χρώματα έκαναν τρία τα μετάλλιά τους στους αγώνες της γειτονικής Ιταλίας, μόλις στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ο Αντώνης Τσουρουνάκης ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ επιφάνεια και ο Λουκάς Καρετζόπουλος που ήταν τρίτος στα 50μ επιφάνεια. Ο Τσουρουνάκης είχε επίδοση 3:00:24, πίσω από τον Γερμανό Λάουσχους με 2:57:69, ενώ το βάθρο των νικητών συμπλήρωσε ο Ρώσος Ζούρμαν με χρόνο 3:00:24.

Ο Καρετζόπουλος από την πλευρά του κάλυψε την απόσταση σε 15:58, με τον Πάβελ Καμπάνοφ να κατακτά το χρυσό με παγκόσμιο ρεκόρ και 15:06, ενώ δεύτερος ήταν ο Ρώσος Αλεξέι Καζάντσεφ με 15:58. Στο ίδιο αγώνισμα ο Θωμάς Κόκκινος ήταν 6ος με χρόνο 16:18

Στις άλλες συμμετοχές της ημέρας, η Σμαράγδα Σκαλίδου πήρε την 8η θέση στα 200 μέτρα διπλά πέδιλα με χρόνο 1:52.74, ο Χρήστος Χριστοφορίδης ήταν 9ος στα 400 επιφάνεια με χρόνο 3:07.09, η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου ήταν 10η στα 800 επιφάνεια με 7:20.13, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Βασιλεία Αγαπητού με χρόνο 7:22.00 ήταν 13η. Ο Γιάννης Δαμακούδης στα 50 μέτρα διπλά πέδιλα με χρόνο 20.89 ήταν 11ος.

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα