Χάνει τα Masters ο Ναδάλ!

Gazzetta team
Χάνει τα Masters ο Ναδάλ!

bet365

Ο Ράφα Ναδάλ χτύπησε στον δεξιό καρπό και απέσυρε τη συμμετοχή του από τα Masters του Τορόντο (4/8) και του Σινσινάτι (10/8)!

Το κακό συνέβη χθες στην προπόνηση και σύμφωνα με πληροφορίες το χέρι του θα είναι σε γύψο για δύο με τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνει σε κίνδυνο και η παρουσία του στο US Open, το οποίο ξεκινάει στις 25 Αυγούστου.

Άτυχη στιγμή για τον... μονίμως άτυχο Ισπανό, που δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τους τίτλους του στα δύο σπουδαία hard court τουρνουά της Βορείου Αμερικής. Αυτό σημαίνει αυτόματη απώλεια 2.000 βαθμών, οπότε φαντάζει πλέον απίθανο να καταφέρει ο Ισπανός να επιστρέψει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τέλος της σεζόν, εκτοπίζοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς...

Αν απουσιάσει και από το τελευταίο major της χρονιάς, τότε χάσει συνολικά 4.000 βαθμούς αφού πέρυσι είχε σηκώσει το τρόπαιο και στη Νέα Υόρκη... Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, δεν αποκλείεται να νιώσει και την... απειλή του Ρότζερ Φέντερερ, που βρίσκεται στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο αριστερόχειρας τενίστας ανακοίνωσε με επίσημη δήλωσή του τα δυσάρεστα νέα... "Δυστυχώς τραυματίστηκα στον δεξιό καρπό χθες κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μετά από εξετάσεις που έκανα στην Ισπανία, μεταξύ των οποίων και μαγνητική, και τη διάγνωση των γιατρών πρέπει να μείνω εκτός κορτ για δύο-τρεις εβδομάδες. Λυπάμαι πολύ για τα τουρνουά και είμαι ευγνώμων για τη στήριξη των φαν. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να υπερασπιστώ τους τίτλους μου στο Τορόντο και το Σινσινάτι. Ήθελα πολύ να ξαναπαίξω μετά τα σπουδαία αποτελέσματα πέρυσι".

 

Τελευταία Νέα