Τίτλοι τέλους από την Αντωνάκου

Gazzetta team
Τίτλοι τέλους από την Αντωνάκου

bet365

Ο Εθνικός ήταν ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα της Σταυρούλας Αντωνάκου, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση.

Έπειτα από 18 χρόνια, η 32χρονη πολίστρια αποφάσισε να πει το αντίο, «γεμάτη» από αυτή τη διαδρομή που πραγματοποίησε στις πισίνες τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, όπως και η ίδια τόνισε σε μήνυμά της στο Facebook.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έφτασε η ώρα για το μεγαλύτερο αντίο της ζωής μου ως τώρα...
Μετά από 18 χρόνια στις πισίνες κ μια καριέρα γεμάτη από μεγάλες χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, λύπες, φιλίες, συγκρούσεις, αναγνώριση, απογοητεύσεις, τίτλους, μετάλλια, προσωπικές διακρισεις! Σταματαω απ' την ενεργο δραση...
Έχοντας ένα γεμάτο αγωνιστικό παρελθόν τερματίζω την καριέρα μου σαν παγκοσμια πρωταθλήτρια -2 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος -με 2 χάλκινα μετάλλια νεανίδων- 2 ασημένια πανευρωπαϊκά γυναικ'ων- 2 χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα- ολυμπιονίκης- πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 γυναικών, έχοντας την τιμή να εχω συνεργαστεί με σπουδαίες συναθλήτριες, σπουδαίους προπονητές κ σπουδαίους ανθρώπους.
Θα είμαι πάντα κοντά στον χώρο του γυναικείου πόλο γιατί μου πρόσφερε απλόχερα τόσα υπέροχα πράγματα κ συναισθήματα, που στο μέλλον ελπίζω να βοηθήσω, έστω και λίγο,ώστε αυτό το άθλημα να καταφέρει να επιβιώσει κ να αναπτυχθεί όπως του αξίζει».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα