Σε ρυθμούς US Open...

Gazzetta team
Σε ρυθμούς US Open...

bet365

Οι τενίστες μπαίνουν για τα καλά στην περίοδο της σκληρής επιφάνειας, με το πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα να περιλαμβάνει τρία τουρνουά, εκ των οποίων ξεχωρίζουν αυτά σε Ουάσινγκτον και Στάνφορντ.

Με μοναδική εξαίρεση του αγώνες που γίνονται στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας που είναι σε χωμάτινη επιφάνεια, άπαντες έχουν μπει πλέον σε ρυθμούς US Open, με πρώτο και καλύτερο το τουρνουά Citi Open της Ουάσινγκτον που έχει συγκεντρώσει κορυφαία ονόματα σε άνδρες και γυναίκες.

Στους άνδρες το Νο1 του ταμπλό κατέχει ο Τόμας Μπέρντιχ, ενώ ξεχωρίζουν επίσης οι συμμετοχές των Ράονιτς, Νισικόρι, Ίσνερ και Γκασκέ. Οι 16 του ταμπλό έχουν περάσει απευθείας στον 2ο γύρο. Στο ταμπλό των γυναικών υπάρχουν μεταξύ άλλων τα ονόματα των Σαφάροβα, Μακάροβα και Παβλιουτσένκοβα.

Στο Στάνφορντ και το Βank of West Classic θα βρεθεί η Σερένα Γουίλιαμς η οποία επιστρέφει στο tour μετά την περιπέτεια που είχε στο Γουίμπλεντον και καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό. Στο τουρνουά θα δώσουν το παρών και οι Ραντβάνσκα, Κέρμπερ, Ιβάνοβιτς, Αζαρένκα, Πέτκοβιτς, Τσιμπούλκοβα και Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο.

Τέλος, η Ευρώπη… επιμένει ακόμη στο χώμα και η Αυστρία φιλοξενεί το 250άρι τουρνουά που θα λάβει χώρα στο Κίτσμπουελ τις επόμενες ημέρες με τη συμμετοχή των Μαρσέλ Γκρανογέρ, Φίλιπ Κολσράιμπερ, Λούκας Ροσόλ και Αντρέα Σέπι, που έχουν προκριθεί άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο.

 

Τελευταία Νέα