«Ασημένια» η Τελτσίδου στο Ευρωπαϊκό

Gazzetta team
«Ασημένια» η Τελτσίδου στο Ευρωπαϊκό

bet365

Από επιτυχία σε επιτυχία προχωρά η Ελισάβετ Τελτσίδου, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Οπεν κάτω των 21 ετών που διεξήχθη στην Πράγα.

Η νεαρή τζουντόκα του ΕΟΣ Αχαρνών, 7η στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας της, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό των 63 κιλών με τρεις νίκες, επικρατώντας αρχικά της Σαρλότ Σουάμπ από την Ελβετία με Yuko, της Σάρα Παντίγια από την Ισπανία με Ippon και στη συνέχεια της Μπαρ Φαρίν από το Ισραήλ επίσης με Ippon.

Στον τελικό Τελτσίδου κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μάγια Μπλαγκόγεβιτς από την Κροατία, γνωρίζοντας την ήττα με Ippon, αποτέλεσμα που την υποχρέωσε να μείνει στην δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης.

Παράπονα από τη διαιτησία είχε η ελληνική πλευρά, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Ηλιάδη να διαμαρτύρεται έντονα για μια φάση, θεωρώντας ότι ήταν πεντακάθαρο Yuko, οι διαιτητές ωστόσο το υπέδειξαν ως Ippon. «Δυστυχώς χάσαμε άδικα ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο», ήταν τα λόγια του.

Παρά την πικρία, ένα ακόμη μετάλλιο προστέθηκε στην συλλογή της Τελτσίδου η οποία μέσα στη χρονιά έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων και συγκεκριμένα στο 6th Iliadis Cup, αλλά και στην Κορούνια της Ισπανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα