Μέσα Αυγούστου η «πρώτη» της ΑΕΚ

Μέσα Αυγούστου η «πρώτη» της ΑΕΚ

Gazzetta team
Μέσα Αυγούστου η «πρώτη» της ΑΕΚ

bet365

Έχοντας μπροστά της μόνο της εντός των συνόρων διοργανώσεις για φέτος, η ΑΕΚ θα αρχίσει την προετοιμασία της από τα μέσα Αυγούστου. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κολιούλη.

Η αδυναμία να πληρωθεί –μεταξύ άλλων- το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην Ένωση από πέρυσι από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έφερε και τον αποκλεισμό από τα Κύπελλα Ευρώπης για την ερχόμενη περίοδο. Μακάρι όμως να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα για την ΑΕΚ που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της σε όλους τους τομείς και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, μένοντας σε τροχιά τίτλων.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η προετοιμασία θα αρχίσει αργότερα από το συνηθισμένο, στις 17 Αυγούστου πιο συγκεκριμένα, ούτως ώστε να έχει συμπληρωθεί και το ρόστερ, αφού ακόμη ο σχεδιασμός βρίσκεται εν εξελίξει..

Μάλιστα, ανακοινώθηκε η απόκτηση ενός ακόμη νεαρού και πολλά υποσχόμενου παίκτη, του 20χρονου Βασίλη Κολιούλη, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Επόμενο μέλημα για τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως για τον Γιάννη Αρβανίτη είναι να καλυφθούν οι θέσεις του πίβοτ μετά τις αποχωρήσεις των Ράκσεβιτς, Οικονόμου και Παπαδιονυσίου, αλλά και αυτή του τερματοφύλακα.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα