Τελευταίος σταθμός η Θήβα

Gazzetta team
Τελευταίος σταθμός η Θήβα

bet365

Ο τελευταίος αγώνας της σειράς των Γκραν Πρι του ΣΕΓΑΣ διεξάγεται στην Τετάρτη (23/7) στη Θήβα, σε μια από τις τελευταίες ευκαιρίες των αθλητών μας να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης.

Στους αγώνες θα μετάσχουν αρκετοί πρωταθλητές μας, όπως ο Γιώργος Τσάκωνας στο μήκος των ανδρών και ο Γιώργος Ήλτσιος στον ακοντισμό. Στα 100 μ. των ανδρών ξεχωρίζουν οι Τριβυζάς, Φραγκούλης, Σιδέρης, με τους δύο πρώτους να συμμετέχουν και στα 200 μέτρα.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών ξεχωρίζει η Κατερίνα Σαρρή, που δεν έτρεξε στον τελικό του πρωταθλήματος λόγω ενός σφιξίματος. Στην ίδια κούρσα έχει δηλωθεί να πάρει μέρος και η Μαργαρίτα Τσιουτσιουμπάνου. Ξεμούδιασμα στα 100 μ. θα κάνει η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ενώ εκεί θα είναι και η κορασίδα Μαρία Φακιδάρη που ξεχωρίζει στη διάρκεια της σεζόν με τις εμφανίσεις της.

Η Τατιάνα Γκούσιν συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο ύψος, ενώ στο ίδιο αγώνισμα θα μετάσχει και η Κατερίνα Κυριακοπούλου, που όπως και η Γκούσιν ξεπέρασε στο πρωτάθλημα το 1,83 μέτρα.

 

Τελευταία Νέα