Νέα αρχή για Τόμιτς

Gazzetta team
Νέα αρχή για Τόμιτς

bet365

Με τίτλο απάντησε στους επικριτές του το... κακό παιδί του Αυστραλιανού τένις! Ο Μπέρναρντ Τόμιτς είναι ο νικητής του Claro Open της Μπογκοτά.

Ο 21χρονος τενίστας, που ξεκίνησε το 250άρι τουρνουά από το Νο.124 της παγκόσμιας κατάταξης, εκθρόνισε με 7-6(5), 3-6, 7-6(4) τον Ίβο Κάρλοβιτς (Νο.29) και σήκωσε κούπα για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Έγινε, μάλιστα, ο πρώτος τενίστας από τη χώρα του που κατακτάει τίτλο στη Νότια Αμερική κατά τη διάρκεια της Open Era. O 35χρονος Κροάτης σημείωσε 39 άσους και δεν δέχτηκε μπρέικ στο εκπληκτικό σερβίς του, όμως ο νεαρός ήταν σταθερός και αποφασιστικός στα τάι μπρέικ, κάτι που του έδωσε τη σπουδαία νίκη.

Ο Τόμιτς, είναι η αλήθεια, έχει προκαλέσει πολλές φορές με την εξωγηπεδική του ζωή, ενώ φέτος είχε και πρόβλημα τραυματισμού στον γοφό, το οποίο τον έστειλε στο χειρουργείο στις αρχές της σεζόν. Κλείνοντας τα αυτιά στην πολύ σκληρή κριτική που δέχεται από τους συμπατριώτες του, προσπαθεί να κάνει το comeback και να δείξει ότι δεν θεωρείται άδικα από τα μεγάλα ταλέντα του τουρ... Πρώην Νο.27 της παγκόσμιας κατάταξης, με την πορεία του στην Κολομβία έκανε άλμα 54 θέσεων και πέρασε στο Νο.70.

 

Τελευταία Νέα