Πήρε Κατσίκη η ΑΕΚ

Πήρε Κατσίκη η ΑΕΚ

Gazzetta team
Πήρε Κατσίκη η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ προχώρησε στην πρώτη μεταγραφική της κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίκη. Η Original έδωσε τα χρήματα για τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά την παραμονή των Μπακαούκα, Γεωργιάδη, Παπαδόπουλου, Νικολαΐδη και Τσαούση, ήρθε να προστεθεί κι ένα νέο μέλος στο ήδη υπάρχον ρόστερ. Τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν στο μέχρι χθες θολωμένο τοπίο και η Ένωση, πάντα με τον Γιάννη Αρβανίτη στο τιμόνι, είναι πλέον σε θέση να κάνει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ο 22χρονος Δημήτρης Κατσίκης αγωνίζεται στη θέση του ίντερ και την προηγούμενη περίοδο έπαιζε στο Κορωπί. Ο νεαρός αθλητής αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Δικεφάλου και θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του αθλήματος. Τώρα, μένει και να το δείξει, μια που ο νέος του σταθμός απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

Πρόταση σε Αλβανό

Εν τω μεταξύ, οι επαφές για τις ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών και η προσπάθεια να παραμείνει το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας στη θέση του συνεχίζεται. Ήδη πέντε από τους παίκτες της περασμένης περιόδου είπαν το «ναι», ενώ έχει γίνει και η σχετική επαφή με τον Αλέξη Αλβανό. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα, τα σημάδια όμως είναι θετικά. Μπορεί ο παίκτης να περιμένει τις εξελίξεις και το πώς θα διαμορφωθεί το νέο ρόστερ, δεν έχει απορρίψει όμως το ενδεχόμενο παραμονής του.

Πλήρωσε η Original τα παράβολα

Φυσικά χωρίς την καταβολή του σχετικού παράβολου για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου θα πήγαιναν όλα στράφι. Η Original κινητοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειαζόταν τόσο για την παρουσία της ομάδας στην Α1 όσο και στο Κύπελλο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί παρέδωσαν στο υπεύθυνο του τμήματος, Κώστα Σταματιάδη 900 ευρώ, εκ των οποίων τα 750 δόθηκαν –η πρώτη δόση- για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και τα 150 για το Κύπελλο. Η 18η Ιουλίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία που είχε δώσει η ΟΧΕ. Το υπόλοιπο ποσό, 750 ευρώ, θα πρέπει να δοθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Τεράστια η συμβολή των φιλάθλων της Ένωσης που είχαν καταβάλει και τις προκαταβολές για την παραμονή των Νικολαΐδη και Γεωργιάδη.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα