Ανανέωσαν Αβραμίδου, Μανωλιουδάκη

Gazzetta team
Ανανέωσαν Αβραμίδου, Μανωλιουδάκη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Άλκηστης Αβραμίδου θα συνεχίσουν να ηγούνται της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο.

Οι δύο αθλήτριες, που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή, οδηγώντας τις νεότερες, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τις ερυθρόλευκες μέχρι και το 2017, με την αρχηγό των πρωταθλητριών, Φιλιώ Μανωλιουδάκη να δηλώνει μετά το πέσιμο των υπογραφών: «Είμαι ευτυχισμένη που θα μείνω στην ομάδα της καρδιάς μου γι’ άλλα τρία χρόνια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα σ’ Ελλάδα και Ευρώπη τα επόμενα χρόνια».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Αβραμίδου που τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα είμαι άλλα τρία χρόνια μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Θέλω ν’ ευχαριστήσω τον κ. Κουντούρη και την διοίκηση που μ’ εμπιστεύονται και με τιμούν. Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται απόλυτα με τους στόχους του Ολυμπιακού. Θέλουμε ο Ολυμπιακός να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα