To μέλλον του ανήκει!

To μέλλον του ανήκει!

bet365

Το ταξίδι του ταλαντούχου Ελληνοαυστραλού Νικ Κύργιου ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον (3-1 από τον Ράονιτς), αλλά με την παρουσία του έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του!

Ο Νικ Κύργιος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μίλος Ράονιτς και ηττήθηκε στον προημιτελικό του Γουίμπλετον με 3-1 σετ (6-7, 6-2, 6-4, 7-6). Ο Ελληνοαυστραλός που στη φάση των «16» είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τον Ράφαελ Ναδάλ, πλήρωσε την απειρία του ωστόσο απέδειξε πως το μέλλον του ανήκει.

Στο πρώτο σετ σέρβιρε εξαιρετικά, αλλά στα επόμενα τρία ο Καναδός αντίπαλός του ανέβασε την απόδοσή του και δυσκόλεψε πολύ τη ζωή του 19χρονου τενίστα. Ο Νικ Κύργιος που ξεκίνησε το τουρνούα στο Νο 144 της παγκόσμιας κατάταξης θα ανέβει στο Νο.65-70.

Ο Μίλος Ράονιτς ολοκλήρωσε τον προημιτελικό έχοντας 39 άσους έναντι 15 του Κύργιου, στατιστικό στοιχείο το οποίο έκρινε εν πολλοίς της αναμέτρηση.

Στον έναν ημιτελικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και στον άλλο ο Ρότζερ Φέντερερ τον Μίλος Ράονιτς. Οι αγώνες θα γίνουν την Παρασκευή (4/7).

 

Τελευταία Νέα