Το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

bet365

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ιστορική Λέσχη η έκτακτη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού που ανέδειξε το νέο Δ.Σ.. Και πάλι πρόεδρος ο Κουντούρης.

Έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιουνίου η έκτακτη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στη Μαρίνα Ζέας με θέμα την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Στην Γ.Σ. ψηφίστηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης ενώ πέρασαν και όλα τα άρθρα της προκήρυξης. Επίσης δόθηκε ομόφωνα στον Γιάννη Δαλέζιο ο τίτλος του επίτιμου Γενικού Γραμματέα. Στην Γ.Σ. ψήφισαν 112 ενεργά μέλη του Ολυμπιακού και με 111 έγκυρα και 1 άκυρο εκλέχτηκε η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη με Πρόεδρο τον Μιχάλη Κουντούρη.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη: Μιχάλης Κουντούρης (πρόεδρος), Τακτικά μέλη: Αδαμαντόπουλος Αλέξανδρος, Ανδρέου Γιώργος, Θεοδωρακάκης Λεωνίδας, Καλογερά Αλεξάνδρα, Κάτσουνας Ιωάννης, Λαζαρίδης Δημοσθένης, Μεσσάρης Βαγγέλης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παύλου Γεώργιος, Πολυκανδριώτης Ιωάννης, Σαλαπατάρας Νικόλαος, Σκανδαλάκης Νικόλαος, Ταρνατόρος Παντελής και Χρυσοφάκης Ελευθέριος.

Αναπληρωματικά μέλη: Βαρδουλάκης Ευτύχιος, Δρακόπουλος Βασίλειος, Μάρκου Παναγιώτης, Νάκος Δημήτριος, Τσικούρης Γιώργος, Εξελεγκτική επιτροπή (μέλη): Κοκκοβές Βασίλειος, Κουτσουρόπουλος Ιωάννης, Πουβουτσής Βλάσιος, Εξελεγκτική επιτροπή (αναπληρωματικά μέλη): Αρβανίτης Ιωάννης, Κανελλόπουλος Ανδρέας. Τις επόμενες ημέρες η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα.

 

Τελευταία Νέα