Χρυσό οι Μάντης – Καγιαλής στο Κίελο

Gazzetta team
Χρυσό οι Μάντης – Καγιαλής στο Κίελο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής ολοκλήρωσαν θριαμβευτικά την παρουσία τους στη διεθνή εβδομάδα ιστιοπλοΐας στο Κίελο, κατακτώντας το χρυσό στα 470.

Επιτυχημένη η πρόβα τζενεράλε για το ελληνικό δίδυμο, καθώς την επόμενη εβδομάδα (8-15/7) ακολουθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας στο Δέλτα Φαλήρου και σίγουρα οι Έλληνες είναι υποψήφιοι για ένα ακόμη μετάλλιο.

Στους αγώνες της Γερμανίας και στις 7 ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συμμετοχή 23 συνολικά σκαφών, οι πρωταθλητές μας πανηγύρισαν την πρώτη θέση με 19 βαθμούς ποινής. Στη δεύτερη ακολούθησε το γερμανικό πλήρωμα των Βάγκνερ/Μπαλντεφέιν με 24 βαθμούς ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Αυστραλοί Μπέλτσερ/Ράιαν με 33 βαθμούς ποινής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα