Με πάθος για τη νίκη

Με πάθος για τη νίκη

Gazzetta team
Με πάθος για τη νίκη

bet365

Λίγες ώρες (21:00) πριν από τη ρεβάνς με τα Σκόπια για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική χάντμπολ των ανδρών αναζητά μια καλή εμφάνιση και τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση για τα τελικά του Κατάρ.

Η ελληνική ομάδα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα με τρία γκολ διαφορά για να καλύψει την ήττα στην Αθήνα με 27-25 ή νίκη με δύο γκολ διαφορά, έχοντας σημειώσει τουλάχιστον 28 γκολ. Εφόσον το παιχνίδι ολοκληρωθεί με το ίδιο ακριβώς σκορ (25-27) υπέρ της Εθνικής μας, τότε θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

«Ξέρουμε ότι οι Σκοπιανοί έχουν μία... καυτή έδρα. Η ατμόσφαιρα για πολλούς από εμάς θα είναι πρωτόγνωρη, ωστόσο πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει, αν διαχειριστούμε καλά το ματς και παίξουμε με πάθος. Θα χρειαστεί να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Είμαστε εδώ για έναν στόχο, να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες και να προκριθούμε στο Παγκόσμιο», ήταν το σχόλιο του νεαρού πίβοτ Τάσου Παπαδιονυσίου.

 

Τελευταία Νέα