Στα Σκόπια για τη ρεβάνς η Εθνική

Στα Σκόπια για τη ρεβάνς η Εθνική

Gazzetta team
Στα Σκόπια για τη ρεβάνς η Εθνική

bet365

Θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα (27-25) του πρώτου ματς, η Εθνική χάντμπολ των ανδρών δίνει την Κυριακή (15/6) τον επαναληπτικό στα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015 κόντρα στα Σκόπια.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε οδικώς από το Κιλκίς για τη γειτονική χώρα, και μετά τα σύνορα είχε συνεχώς τη συνοδεία δύο περιπολικών. Αγωνιστικά, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων οι διεθνείς μας που έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, θα επιδιώξουν να κάνουν την ανατροπή και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα τελικά της μεγάλης διοργάνωσης που θα λάβει χώρα του χρόνου στο Κατάρ.

Εκτός ο Γεωργιάδης

Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, τραυματίστηκε στο πόδι ο αριστερός εξρτέμ της ΑΕΚ Διονύσης Γεωργιάδης και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως επίσης και οι Γρηγοριάδης, Ανανιάδης και Βλαχογεώργος που έμειναν στην Ελλάδα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κρανάκης θα έχει στη διάθεσή του τους εξής αθλητές: Αλέξης Αλβανός, Τάσος Παπαδιονυσίου, Κώστας Γουργούμης, Σωτήρης Μαραγκός, Κώστας Δεληγιάννης, Άκης Κυπραίος, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Θόδωρος Ευαγγελίδης, Στάθης Ζαμπούνης, Δημήτρης Τζηράς, Γιώργος Γεωργιάδης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Χρήστος Τσάτσος, Απόστολος Παλάσκας, Γιώργος Μαστορογιάννης, Χάρης Μάλλιος, Χριστόδουλος Μυλωνάς.

«Ομαδικότητα και συγκέντρωση»

Όλοι στην Εθνική ομάδα γνωρίζουν ότι το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο και πολύ δύσκολο και γίνεται ακόμα δυσκολότερο από την στιγμή που στο «Μπόρις Τραϊκόφσκι» θα βρίσκονται 7.000 Σκοπιανοί. Η ελληνική ομάδα θα ολοκληρώσει αργά το βράδυ την προετοιμασία της με προπόνηση στις 21:30 στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

«Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία άλλη ομάδα από το πρώτο ματς, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι απ' ότι στην Αθήνα και να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι να αντιδράσουμε στο δικό τους παιχνίδι. Θα παίξει ρόλο η προσέγγιση μας στην επίθεση, ενώ πρέπει να βασιστούμε στην καλή μας άμυνα και την ομαδικότητα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Κρανάκη.

Και συμπλήρωσε: «Σίγουρα η ατμόσφαιρα θα είναι πρωτόγνωρη για τους περισσότερους παίκτες. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να μην αιφνιδιαστούμε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και καλή αγωνιστική εικόνα. Ζητάμε μία καλύτερη εμφάνιση από αυτή που πραγματποιήσαμε στο πρώτο ματς και σαφέστατα η πρόκριση σε ένα Παγκόσμιο αποτελεί από μόνη της κίνητρο».

 

Τελευταία Νέα