Μεγάλο ραντεβού στο Λονδίνο

Gazzetta team
Μεγάλο ραντεβού στο Λονδίνο

bet365

Ο Σταν Βαβρίνκα είναι ο μοναδικός τενίστας του Top 10 που... επιβίωσε στο Queen's Club του Λονδίνου. Στα βαθιά τώρα ο Ελβετός!

Ο 29χρονος τενίστας, επικεφαλής του ταμπλό και Νο.3 στον κόσμο, έβαλε φρένο στον φορμαρισμένο Μαρίνκο Ματόσεβιτς με 7-5, 6-3 και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του AEGON Championships, συνεχίζοντας την προσπάθεια για κατάκτηση του πρώτου τίτλου του στο γρασίδι. Να σημειώσουμε ότι φέτος ο Βαβρίνκα σηκώνει κούπα κάθε φορά που φτάνει στα προημιτελικά!

Μπροστά του τώρα, βέβαια, τώρα θα βρει ένα πολύ υψηλό εμπόδιο: τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο 23χρονος Βούλγαρος (Νο.4 του ταμπλό) πήρε ξεκούραστα την πρόκριση, αφού ο Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ (Νο.8) δεν κατέβηκε στον αγώνα λόγω τραυματισμού στον δεξιό μηρό. Ο Σταν, πάντως, έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Ντίμι.

Μια χαρά τα πάει στο χόρτο ο Φελιθιάνο Λόπεθ (Νο.10). Ο 32χρονος Ισπανός άφησε εκτός τον Τόμας Μπέρντιχ (Νο.2) με 6-4, 7-6(7) και πέρασε στην τετράδα του λονδρέζικου τουρνουά για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ο αριστερόχειρας τενίστας κατάφερε να πάρει τη νίκη σε straight sets, παρότι βρέθηκε πίσω με 3-6 και 6-7 στο τάι μπρέικ.

Ο Λόπεθ θα παίξει τώρα με τον Ράντεκ Στέπανεκ (Νο.15), που δεν έμεινε στην επιτυχία σε βάρος του Άντι Μάρεϊ! Ο 35χρονος Τσέχος λύγισε τον Κέβιν Άντερσον (Νο.7) με 1-6, 6-3, 6-2 και επιστρέφει στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά από εννιά χρόνια. Ό,τι και να γίνει στη συνέχεια, πάντως, θα έχουμε νέο πρωταθλητή στη βρετανική πρωτεύουσα.

Λάμπει στο χόρτο η Άνα

Φουλ για τίτλο πάει στο Μπέρμιγχαμ η Άνα Ιβάνοβιτς, Νο.1 του ταμπλό. Η 26χρονη Σέρβα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κλάρα Κουκάλοβα (Νο.6) με 6-1, 6-4 και έκλεισε ραντεβού στα ημιτελικά με τη Σουάι Ζανγκ (Νο.9), που απέκλεισε με 6-3, 6-1 τη Σλόουν Στίβενς (Νο.3). Στην τετράδα πέρασε και η Κέισι Ντελάκουα (Νο.16), που κέρδισε 6-1, 6-0 την Κιμίκο Ντάτε Κρουμ και θα αντιμετωπίσει την Μπάρμπορα Ζαχλάβοβα Στρίτσοβα, που νίκησε 6-4, 6-2 την Κίρστεν Φλίπκενς (Νο.4).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα