Μια πολύ ξεχωριστή κούπα (vid+pics)

Gazzetta team
Μια πολύ ξεχωριστή κούπα (vid+pics)

bet365

Η Μαρία Σαράποβα δυσκολεύεται να πιστέψει ότι έχει στην τροπαιοθήκη της δύο κούπες του Ρολάν Γκαρός... Σε μια επιφάνεια όπου στο παρελθόν... βασανιζόταν!

"Αν κάποιος μου έλεγε πριν δέκα χρόνια ότι θα είχα περισσότερα Ρολάν Γκαρός από οποιοδήποτε άλλο slam, θα πήγαινα να μεθύσω ή του έλεγα να πάει να μεθύσει", είπε η κάτοχος πέντε major τίτλων, που από το 2012 έχει ρεκόρ 54-4 στο χώμα! "Είναι μια πολύ συναισθηματική νίκη για εμένα. Όσο μεγαλώνεις εκτιμάς αυτές τις καταστάσεις περισσότερο. Μπορώ να πω ότι ήταν η πιο συναισθηματική νίκη στην καριέρα μου. Δεν νομίζω ότι κανείς γεννιέται μεγάλος clay court παίκτης, εκτός βέβαια αν λέγεσαι Ράφα Ναδάλ. Έπρεπε να δουλέψω με την ομάδα μου. Γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό όταν σκέφτομαι ότι κέρδισα έναν αγώνα στον οποίο έπρεπε να τρέξω τόσο πολύ και να παίξω τόσα ράλι. Ποτέ δεν περιμενα ότι θα καταφέρω να κάνω κάτι τέτοιο". Και να φανταστεί κανείς ότι πριν από επτά χρόνια η Μάσα είχε πει ότι όταν είναι στο χώμα νιώθει σαν μια αγελάδα πάνω σε πάγο!

Η 27χρονη Ρωσίδα κέρδισε τον πρώτο Grand Slam τίτλο της σε ηλικία 17 ετών στο Γουίμπλεντον. "Είναι εκπληκτικό να κάθομαι εδώ δέκα χρόνια μετά την πρώτη νίκη μου. Τώρα έχω πέντε major. Τότε αναρωτιόμουν αν θα τα καταφέρω ξανά. Και τώρα είμαι εδώ. Παλιότερα ήθελα στους πρώτους γύρους να τελειώνω όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να έχω πιθανότητες στο υπόλοιπο του τουρνουά. Τώρα μπορώ να μένω στο κορτ όσο χρειαστεί, για ώρες. Αυτό άλλαξε σε εμένα και με έχει βοηθήσει πολύ".

 

Τελευταία Νέα