Κανονικά το ΑΕΚ - Διομήδης

Κανονικά το ΑΕΚ - Διομήδης

Gazzetta team
Κανονικά το ΑΕΚ - Διομήδης

bet365

H απόφαση του αθλητικού δικαστή ρίχνει την ευθύνη για την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ - Διομήδης στην Αστυνομία και έτσι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά. Βαριά τιμωρία για την Ένωση.

Ο αθλητικός δικαστής αποφάνθηκε και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Διομήδη που δεν έγινε ποτέ λόγω της αλλοπρόσαλλης ενέργειας της Αστυνομίας να ρίξει δακρυγόνα στο κλειστό της Κυψέλης, θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Αυτή τη φορά όμως η αναμέττρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου, ενώ στην Ένωση επιβλήθηκε τιμωρία έξι αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του αθλητικού δικαστή υπάρχει τεράστια ευθύνη της αστυνομίας, ωστόσο όπως επισημαίνει, υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια πριν από αυτό το γεγονός -τη χρήση χημικών δηλαδή- που αργότερα μεταφέρθηκαν και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Αναφορικά τώρα με την έδρα της και την ημερομηνία της αναμέτρησης που θα κρίνει τον τίτλο, θα οριστεί άμεσα από την ΟΧΕ, μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015 κόντρα στα Σκόπια. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει στις 7 Ιουνίου τον πρώτο αγώνα στα Λιόσια, ενώ η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 15 του μήνα.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: «Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθη η παρακάτω ποινή: Στο αθλητικό σωματείο «Α.Ε.Κ.» α. την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για έξι (6) αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο ογδόντα χιλιάδων (80.000 €) ευρώ και β. έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος.
Ως εκ τούτου η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα ορίσει εκ νέου τον 3ο τελικό της Α1 Ανδρών ΑΕΚ- Διομήδης Άργους, ο οποίος θα κρίνει την πρωταθλήτρια ομάδα για την περίοδο 2013-2014, μετά το πέρας των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών».

Στο ΑΣΕΑΔ η ΑΕΚ

Είναι σίγουρο ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα προσφύγουν στο ΑΣΕΔ για να μειώσουν την ποινή αφού το ποσό των 80.000 θεωρείται απαγορευτικό για τα δεδομένα όχι μόνο του χάντμπολ, αλλά και της Ένωσης. Από την απολογία ήδη υπήρξε ανησυχία, αφού όπως ανέφεραν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα