Δεν βιάζεται ο Δουβαλίδης

Gazzetta team
Δεν βιάζεται ο Δουβαλίδης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η εμφάνιση του Κώστα Δουβαλίδη στην Ελβετία συνδυάστηκε με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης, χωρίς να βιάζεται για ρεκόρ.

Ο Έλληνας εμποδιστής στην έναρξη μόλις των υποχρεώσεών του στη θερινή σεζόν, πέτυχε από νωρίς το στόχο, τρέχοντας τα 110μ με εμπόδια σε 13.44, επίδοση που του αφήνει πολλά περιθώρια για ακόμη καλύτερους χρόνους. Κύριο, όμως, μέλημά του, όπως και ο ίδιος τόνισε είναι οι αγώνες που θα του επιτρέψουν να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και εν συνεχεία η κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ.

«Το 13.44 με το 13.34 δείχνουν πολύ κοντά όμως δεν είναι. Είναι μέσα στους στόχους μου στη χρονιά να κάνω ρεκόρ, όμως, ακόμη δεν ήρθε η στιγμή. Αυτό που προέχει είναι να κάνω αγώνες και να "βάλω" προπόνηση. Η καλύτερη στιγμή να κυνηγήσω ρεκόρ είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Δουβαλίδη.

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου, ιδιαίτερα γιατί την εβδομάδα που είχε προηγηθεί δεν είχα κάνει την προπόνηση που έπρεπε, λόγω ενόχλησης στο πόδι», είπε αναφορικά με τον αγώνα της Ελβετίας. «Το καλό είναι πως τελικά έκανα δύο και όχι μία κούρσα, καθώς πριν από το κυρίως πρόγραμμα των αγώνων, οι διοργανωτές είχαν μία ακόμη κούρσα ψηλών εμποδίων. Προπονητικά δεν ήμουν έτοιμος να τρέξω στο ίδιο απόγευμα δύο γρήγορες κούρσες, γι΄αυτό και δεν με ανησυχεί ότι στην βραδινή κούρσα ήμουν πιο αργός».

Σε ό,τι αφορά τους επόμενους αγώνες του, «πιθανότατα θα τρέξω τη Δευτέρα στην Πράγα, κάτι που θα γνωρίζω σίγουρα τις επόμενες μέρες».

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα