Τέλος ο Κατσούλης από τον Εθνικό

Τέλος ο Κατσούλης από τον Εθνικό

Τέλος ο Κατσούλης από τον Εθνικό

Παρελθόν από τον πάγκο του Εθνικού αποτελεί ο Γιώργος Κατσούλης, τον οποίο ο σύλλογος ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα.

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στο τιμόνι των κυανόλευκων, ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρετά τον Εθνικό. Η διοίκηση έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, χαρακτηρίζοντας επιτυχημένο το έργο του.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ ευχαριστεί δημόσια τον καταξιωμένο προπονητή της γυναικείας μας ομάδας υδατοσφαίρισης κ. Γιώργο Κατσούλη, για την περάτωση και ολοκλήρωση της προ διετίας έναρξης της συνεργασίας, καθώς και για το έργο που έκανε στο χρονικό αυτό διάστημα, τηρουμένων των αναλογιών και συνεκτιμώντας τις σύγχρονες δύσκολες πανελλήνιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκούνται τα καθήκοντα των προπονητών.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, τηρεί τους κανονισμούς και το fair play σε όλα τα αθλήματα και ομοσπονδίες που συμμετέχει, προσπαθώντας με ελάχιστα πλέον μέσα να διατηρήσει την αξιοπρέπεια, που η βαρύτητα της ιστορίας του τον υποχρεώνει, παρότι συνήθως δεν αντιμετωπίζεται από τους φορείς με την αντίστοιχη αξιοπρέπεια που του αξίζει.

Υπ' αυτές τις συνθήκες η συνεργασία με τον προπονητή της γυναικείας μας ομάδας υδατοσφαίρισης κ. Γιώργο Κατσούλη, κρίνεται ως επιτυχημένη, όλοι μας δε ελπίζουμε, ευχόμαστε και θα προσπαθήσουμε για το ακόμα καλύτερο μέλλον και παρουσία της ομάδας μας, εν όψει μάλιστα και των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ στις εκλογές της 30ης Ιουνίου 2014».

Best of internet