Αθόρυβα στην οκτάδα ο Μπέρντιχ

Gazzetta team
Αθόρυβα στην οκτάδα ο Μπέρντιχ

bet365

Δεν είναι το ίδιο "διαφημισμένος" όσο άλλοι Top 10 συναθλητές του, όμως ο Τόμας Μπέρντιχ κάνει τέλεια τη δουλειά του και είναι ο πρώτος που πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Χωρίς... τυμπανοκρουσίες, λοιπόν, αλλά με σούπερ εμφάνιση, ο 28χρονος Τσέχος (Νο.10 του ταμπλό) λύγισε σε 1 ώρα και 51 λεπτά τον Τζον Ίσνερ με 6-4, 6-4, 6-4 και περιμένει στην οκτάδα Ρότζερ Φέντερερ ή Έρνεστς Γκούλμπις. Ο Νο.6 τενίστας στον κόσμο βρήκε τον τρόπο να διαβάσει το πανίσχυρο σερβίς του 29χρονου Αμερικανού και με συνολικά τρία γρήγορα μπρέικ έφτασε σε μια... επαγγελματική νίκη.

Ο Ίσνερ, από την άλλη, αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το μεγάλο όπλο του, ήταν δεδομένο ότι θα δυσκολευόταν να σπάσει τον αντίπαλό του. Έτσι είναι το παιχνίδι του, άλλωστε. Απείλησε μόλις δύο φορές με μπρέικ και από την αρχή του αγώνα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Αξιοζήλευτοι οι αριθμοί του Μπέρντιχ, με 36 winner και 13 αβίαστα λάθη, την ώρα που ο Ίσνερ είχε αντίστοιχα 26 και 29. Κέρδισε το 83% των πόντων του από το πρώτο σερβίς, ενώ ο Αμερικανός πήρε το 70%.

 

Τελευταία Νέα