Στην Α1 Πανόραμα και Εθνικός

Gazzetta team
Στην Α1 Πανόραμα και Εθνικός

bet365

Ο Εθνικός Κοζάνης και η ΑΕΠ Πανορόματος πανηγυρίζουν την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία της Α1 χάντμπολ γυναικών, μετά την διαδικασία των μπαράζ που διεξήχθη στην Κατερίνη.

Οι δύο ομάδες κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στον όμιλο, αφήνοντας στην 3η θέση τον Άρη Νίκαιας, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια του αθλήματος. Κι αν για τον Εθνικό Κοζάνης είναι γνωστά τα… λημέρια, καθώς επιστρέφει στην Α1 έπειτα από τέσσερα χρόνια, η ομάδα του Πανοράματος θα ζήσει για πρώτη φορά αυτή την εμπειρία.

«Ξεκινήσαμε από το μηδέν»

Το Πανόραμα ιδρύθηκε μόλις το 2009, αλλά το γυναικείο τμήμα δημιουργήθηκε το 2010, κάνοντας μεγάλα άλματα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα της «ζωής» του. Αυτά τα χρόνια παρουσίασε 21 ομάδες στις αναπτυξιακές ηλικίες της ΕΣΧΘ και 5 ομάδες σε Πανελλήνια πρωταθλήματα της ΟΧΕ.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι άνοιξε το γήπεδο του Πανοράματος με κινήσεις της ομάδας και την βοήθεια της Ομοσπονδίας. Ο Δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη κατάλαβε ότι γίνεται μία σοβαρή δουλειά και μπορούμε πλέον να προπονούμαστε και να αγωνιζόμαστε στο κλειστό», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο προπονητής της ομάδας Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανεβάζει για δεύτερη φορά ομάδα στην Α1, μετά την Ξάνθη το 2008.

Και συμπλήρωσε: «Η ομάδα επέστρεψε στο σπίτι της και συνδυάστηκε με την άνοδο της. Μου αρέσει το δημιουργικό κομμάτι. Όλη αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε από το μηδέν. Τώρα στην Α1 είναι διαφορετικά».

Τα αποτελέσματα
Εθνικός Κοζάνης- ΑΕΠ Πανόραμα 22-22
Άρης Νίκαιας- Εθνικός Κοζάνης 19-26
ΑΕΠ Πανόραμα- Άρης Νίκαιας 27-18

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα