Κορυφαίος ο Ράκσεβιτς

Gazzetta team
Κορυφαίος ο Ράκσεβιτς

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 χάντμπολ των ανδρών κόντρα στον Διομήδη και ο Μλάντερ Ράκσεβιτς αναδείχθηκε ο MVP του πρώτου τελικού που διεξήχθη στην Κυψέλη.

Ο έμπειρος αθλητής με 8 τέρματα, κάποια εκ των οποίων σε κρίσιμα σημεία, ήταν από τους πρωταγωνιστές της Ένωσης στη νίκη 31-28 στην παράταση επί των «λύκων». «Είναι μεγάλη διάκριση. Ευχαριστώ τους προπονητές για την ψήφο τους. Το βασικό όμως είναι ότι η ομάδα κέρδισε και η απόδοση μου ήταν αποτέλεσμα Συλλογικής προσπάθειας», ήταν τα πρώτα λόγια του Ράκσεβιτς.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις 6-7 φορές μέσα στο χρόνο με την ίδια ομάδα. Στο Άργος πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να κατακτήσουμε τον τίτλο στην έδρα του αντιπάλου. Θα έχουμε δύσκολο έργο γιατί η ομάδα του Διομήδη αποτελείται από πολύ καλούς αθλητές και καλό προπονητή».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα