Συγκλονίζει ο αθλητής του πινγκ-πονγκ χωρίς χέρια! (vid+pics)

Συγκλονίζει ο αθλητής του πινγκ-πονγκ χωρίς χέρια! (vid+pics)

bet365

Η θέληση πολλές φορές τα νικάει όλα στη ζωή. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ιμπραήμ Χαμάτο που παίζει πινγκ πονγκ χωρίς... χέρια!

Πρόκειται για έναν Αιγύπτιο που στα 10 του έχασε τα χέρια του σε ένα ατύχημα. Ο Ιμπραήμ είχε μια μεγάλη αγάπη. Το πινγκ πονγκ. Άλλοι στη θέση του χωρίς χέρια, ούτε καν που θα έμπαιναν στη διαδικασία να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα.

Εκείνος όμως ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να παίξει πινγκ-πονγκ. «Αγαπούσα το πινγκ πονγκ. Τρία χρόνια μετά το ατύχημα μου ήθελα να παίξω ξανά και δοκίμασα κρατώντας την ρακέτα με τη μασχάλη μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Αφού δοκίμασα και άλλες εκδοχές, κατάφερα τελικά να παίζω με το στόμα μου.» Μάλιστα, για να κάνει σερβίς σηκώνει το μπαλάκι με το πόδι. Η ακρίβεια και η δύναμή του έχουν καταπλήξει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες πινγκ πονγκ στον κόσμο. Η εικόνα μιλάει από μόνη της...

Ο Ιμπραϊμ Χαμάτο έχει καταφέρει ακόμα και με το στόμα να παίζει εξαιρετικό πινγκ πονγκ και για αυτό τον λόγο η παγκόσμια ομοσπονδία τον προσκάλεσε πριν από λίγες ημέρες σε διεθνές τουρνουά στο Τόκιο. Μιλώντας στην ιστοσελίδας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τένις είπε: «Το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου είναι η γυναίκα μου που είναι τα πάντα για μένα. Το δεύτερο καλύτερο είναι το πινγκ πονγκ στο οποίο χαίρομαι για κάθε πόντο που κερδίζω. Τελικά τίποτα δεν είναι αδύνβατο, εάν δουλεύεις σκληρά!»

 

Τελευταία Νέα