Φεύγουν ένας ένας...
Η αποχή των 11 διεθνών από τις προπονήσεις της ελληνικής ομάδας εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη έχει ήδη στοιχίσει σε πολλούς τομείς. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Κεχαγιάς προχώρησε σε νέες κλήσεις, ωστόσο από τους 21 που προσκλήθηκαν δεν μπορούν όλοι να ανταποκριθούν λόγω των σπουδών τους, αλλά βεβαίως και σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους συμπαίκτες τους.
Έτσι, μετά τον Νίκο Κουλιεράκη ακολούθησαν οι Σπύρος Φωτόπουλος, Αντώνης Ξενάκης και Δήμος Δερμιτζάκης, οι οποίοι ενημέρωσαν τον προπονητή ότι είναι αδύνατον να συνδυάσουν τις διπλές προπονήσεις με την εξεταστική τους. Προς το παρόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχουν μείνει 17 αθλητές στο Ζάππειο που συνεχίζουν.
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι 11 διεθνείς που έχουν διαφορές με την Ομοσπονδία συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και ίσως τις επόμενες ώρες ή μέρες να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
