Στο Παρίσι ο Φέντερερ (pics)

Gazzetta team
Στο Παρίσι ο Φέντερερ (pics)

bet365

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο πρώτος από τους μεγάλους σταρ του παγκοσμίου τένις που έφτασε στο Παρίσι και ξεκίνησε την προετοιμασία για το Ρολάν Γκαρός (25/5).

Ο Φεντ ταξίδεψε χθες στη γαλλική πρωτεύουσα και πήγε κατευθείαν στο Philippe Chatrier για να κάνει την πρώτη του προπόνηση! Πριν δύο εβδομάδες η σύζυγός του Μίρκα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια τους Λένι και Λίο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον βασιλιά να πάει στη Ρώμη για να λάβει μέρος στο ιταλικό Masters. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο 32χρονος Ελβετός και ο οδυνηρός αποκλεισμός από τον Ζερεμί Σαρντί στον δεύτερο γύρο τον έστειλε πίσω στην οικογένειά του!

Το Γαλλικό Όπεν είναι μια άλλη ιστορία, όμως. Και φαίνεται ότι Φέντερερ θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο κορτ και να διεκδικήσει τουλάχιστον τις πιθανότητες που του αναλογούν στο δεύτερο major της χρονιάς. Οι φετινές εμφανίσεις του Ράφα Ναδάλ στο χώμα, άλλωστε, είναι δεδομένο ότι έχουν ανοίξει την όρεξη σε πολλούς!

Το θετικό για τον Ρότζερ είναι ότι παρά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το ιταλικό τουρνουά και την απώλεια 590 βαθμών, παρέμεινε στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτό σημαίνει ότι στο Ρολάν Γκαρός θα αποφύγει σίγουρα μέχρι τα ημιτελικά τους Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

 

Τελευταία Νέα