Χαλαρά γενέθλια ο Ντίμι

Gazzetta team
Χαλαρά γενέθλια ο Ντίμι

bet365

Ένα σετ χρειάστηκε να παίξει ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για να κλείσει θέση σε ημιτελικά Masters για πρώτη φορά στην καριέρα του! Αποστολή: Βίκυ Γεωργάτου.

Ο 23χρονος Βούλγαρος, που σήμερα έχει γενέθλια, είδε τον Τόμι Χάας να αποχωρεί μετά το επιβλητικό 6-2 λόγω τραυματισμού και πέρασε έτσι ξεκούραστα στην τετράδα του Internazionali BNL d'Italia. Εκεί θα συναντήσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Άντι Μάρεϊ, που αρχίζει στις 22.00.

Ο Νο.14 τενίστας στον κόσμο απειλήθηκε με μπρέικ στο πρώτο του service game, όμως από εκεί και πέρα ήταν ισοπεδωτικός και δεν άφησε περιθώρια στον 36χρονο αντίπαλό του. Ο Χάας (Νο.19 στον κόσμο), από την πλευρά του, έκανε αρχικά την προσπάθειά του, αλλά το γνωστό πρόβλημά του στον ώμο δεν τον άφησε να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Ντίμι. Έτσι αποφάσισε να του δώσει το χέρι μετά τη λήξη του σετ και να αποχωρήσει καταχειροκροτούμενος από το κεντρικό κορτ του Foro Italico.

Δεν ξέρουμε ακόμα ποιον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά ο Ντιμιτρόφ, αλλά είναι βέβαιο ότι στην κατάσταση που είναι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε... Με τη σημερινή νίκη του, πάντως, ανεβαίνει σίγουρα στο career high Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης τη Δευτέρα.

Σε εξαιρετική κατάσταση, όμως, είναι και ο Μίλος Ράονιτς, άλλο ένα νέο αστέρι του παγκοσμίου τένις. Ο 23χρονος Καναδός, Νο.10 στον κόσμο, λύγισε τον δήμιο του Ρότζερ Φέντερερ, τον Ζερεμί Σαρντί, με 6-3, 5-7, 6-2 και θα παίξει στην τετράδα ο με Νόβακ Τζόκοβιτς ή Νταβίντ Φερέρ.

 

Τελευταία Νέα