Ντόχα με Λούη και Νικόλ

Gazzetta team
Ντόχα με Λούη και Νικόλ

bet365

Η Ντόχα υποδέχεται την Παρασκευή (9/5) την ελίτ του παγκόσμιου κλασικού αθλητισμού στο πρώτο μίτινγκ της σειράς Diamond League της IAAF, όπου το παρών θα δώσουν και ο Λούης Τσάτουμας με τη Νικόλ Κυριακοπούλου.

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση λοιπόν στους αγώνες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τους δύο πρωταθλητές μας να κάνουν πρεμιέρα στον ανοιχτό στίβο, μετά τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο κλειστού του Σόποτ.

Ο Λούης Τσάτουμας μετά την 4η θέση στο μήκος στη μεγάλη διοργάνωση της Πολωνίας τον περασμένο Μάρτιο θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό εν όψει του Ευρωπαϊκού το καλοκαίρι, έχοντας να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τους Ιγκνίσιους Γκαισά, Κότσο Μοκοένα, Κρίστιαν Τέιλορ, αλλά και τον Νοτιοαφρικανό Ζαρκ Βίσερ, που έχει πετύχει ήδη άλμα στα 8.31 μ. και είναι η τρίτη επίδοση στον κόσμο.

Στο επί κοντώ, η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει αφήσει ήδη πίσω της την άτυχη στιγμή του Σόποτ και θέλει να ξεκινήσει με το...δεξί τις υποχρεώσεις της, πριν από το ταξίδι στη Ζυρίχη. Σε αυτό φυσικά θα συμβάλει και ο έντονος ανταγωνισμός, κάτι που θα έχει η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στη Ντόχα, καθώς οι Σίλκε Σπίγκελμπουργκ, Ιρίνα Σβόμποντα, Αναστασία Σαβτσένκο, αλλά και η Γιάρισλε Σίλβα, είναι ορισμένες από τις αθλήτριες που θα αγωνιστούν στο μίτινγκ.

 

Τελευταία Νέα