Έκλεψαν τα παπούτσια του Μπολτ

Gazzetta team
Έκλεψαν τα παπούτσια του Μπολτ

bet365

Υπερβολική αγάπη ή εύκολο χρήμα; Ο Γιουσέιν Μπολτ έπεσε θύμα ληστείας στο Λονδίνο καθώς εκλάπησαν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, το κόστος των οποίων φτάνει στις 20.000 λίρες!

Σίγουρα ο Τζαμαϊκανός δεν είναι από αυτούς που έχουν ανάγκη τα χρήματα ακόμη κι αν σταματήσει τώρα να τρέχει. Τα παπούτσια όμως, χρώματος πορτοκαλί και υπογεγραμμένα από τον ίδιο, έχουν ως φαίνεται ιδιαίτερη σημασία για εκείνον. Κι ενώ έχει κινητοποιηθεί η Σκότλαντ Γιαρντ, αυτός έσπευσε να ενημερώσει μέσω Twitter τα εκατομμύρια των θαυμαστών του, κάνοντας παράκληση για την επιστροφή τους.

«Ξέρω ότι με αγαπάτε. Αλλά γιατί έπρεπε να κλέψετε αυτά τα παπούτσια; Ξέρω ότι θα τα επιστρέψετε, σωστά;», ήταν το πρώτο μήνυμα του παγκόσμιου πρωταθλητή και χρυσού ολυμπιονίκη των σπριντ, ο οποίος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το μόνο που είχατε να κάνετε ήταν να μου ζητήσετε ένα ζευγάρι. Δεν χρειάζεται να κλέβετε, ελάτε τώρα…».

Ο Μπολτ πάντως δεν πρόκειται να μείνει χωρίς εξοπλισμό, αφού τα παπούτσια αντικαταστάθηκαν άμεσα από την Puma, χορηγό εταιρία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα