Θριαμβευτής στο Μόναχο ο Κλιζάν

Gazzetta team
Θριαμβευτής στο Μόναχο ο Κλιζάν

bet365

Ο Μάρτιν Κλιζάν αφού έθεσε εκτός τον κάτοχο του τίτλου στο Μόναχο πανηγύρισε και το τρόπαιο την Κυριακή (4/5) κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι στο BMW Open, κατακτώντας τον 2ο τίτλο στην καριέρα του.

Μια εκπληκτική εβδομάδα για τον 25χρονο Σλοβάκο, ο οποίος εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του στην πόλη της Γερμανίας με ένα τρόπαιο, θέτοντας εκτός σημαντικούς αντιπάλους, όπως τον Τόμι Χάας, περσινό πρωταθλητή, στα ημιτελικά και τον Φάμπιο Φονίνι στον μεγάλο τελικό, δείχνοντας τα καλύτερα δείγματα για το άμεσο μέλλον.

Αν και όπως αποκάλυψε ο ίδιος το προηγούμενο βράδυ αντιμετώπισε πρόβλημα με το στομάχι και κατάφερε να κοιμηθεί μόλις μισή ώρα, αυτό δεν τον εμπόδισε να φτάσει στον θρίαμβο κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή και με 2-6, 6-1, 6-2 να στεφθεί πρωταθλητής.

Έγινε μάλιστα ένας ακόμη αθλητής ο οποίος καταφέρνει να σηκώσει κούπα προερχόμενος από τα προκριματικά, μετά τον Νίκολα Μαου πέρυσι στο Topshelf Open κι ενώ μάλιστα βρίσκεται εκτός των πρώτων 100 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο111 στον κόσμο). Κάτι ανάλογο πέτυχε πέρυσι και ο Ίβο Κάρλοβιτς στην Μπογκοτά που κατέκτησε το τρόπαιο ευρισκόμενος στο Νο155 της σχετικής βαθμολογίας.

Μαζί με το τρόπαιο και τους 250 βαθμούς ο Κλιζάν θα φύγει από το Μόναχο πλουσιότερος κατά 77.315 ευρώ και με μια λευκή BMW δώρο των διοργανωτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα