Ο Ολυμπιακός κατέκτησε αήττητος το 38ο πρωτάθλημα του!

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε αήττητος το 38ο πρωτάθλημα του!

bet365

Φέτος δεν είχε αντίπαλο και το απέδειξε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει το 38ο πρωτάθλημά του και μάλιστα αήττητος, επικρατώντας με 11-6 της Βουλιαγμένης στο άδειο λόγω τιμωρίας «Παπαστράτειο».

Τι και αν έπαιζε χωρίς τον κόσμο του λόγω τιμωρίας; Ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος να κάνει το 3-0 επί της Βουλιαγμένης και να πάρει αήττητος το πρωτάθλημα. Αυτή η αποφασιστικότητα φάνηκε ξεκάθαρα στην πισίνα του “Παπαστράτειου”, με τους Πειραιώτες του Θοδωρή Βλάχου να κάνουν περίπατο, επικρατώντας με 11-6 και να κάνουν δικό τους τον τίτλο για 38η φορά.

Και το έκαναν δικό τους χωρίς να φύγουν ούτε από ένα ματς με σκυμμένο το κεφάλι, δείχνοντας ξεκάθαρα πως στο συγκεκριμένο άθλημα δεν έχουν αντίπαλο. Όσον αφορά τον σημερινό τρίτο και τελευταίο τελικό, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη.

Οι «ερυθρόλευκοι» με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο δεν συνάντησαν το παραμικρό πρόβλημα, ενώ οι «μπέμπηδες» προσπάθησαν στο ξεκίνημα, αλλά μετά έμειναν από δυνάμεις, χάνοντας το ματς και την ευκαιρία να διεκδικήσουν το θαύμα. Γιατί αυτός ο Ολυμπιακός μόνο με κάποιο θαύμα για τον αντίπαλο θα έχανε το πρωτάθλημα.

Tα οκτάλεπτα: 2-3, 4-1, 3-1, 2-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 3, Καπότσης, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Ντόσκας 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 1.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Γούβης, Βελώνιας, Κοπελιάδης, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης 1, Καρούντζος 1, Χρυσοσπάθης, Μιράλης 1, Τίγκας 2, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Καπετανάκης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα