Τα δάκρυα του Μάρεϊ (vid+pics)

Βίκυ Γεωργάτου‏
Τα δάκρυα του Μάρεϊ (vid+pics)

bet365

Ο Άντι Μάρεϊ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν επισκέφτηκε τα παλιά του λημέρια στη Σκωτία για να δεχτεί τιμητικές διακρίσεις.

Ο 26χρονος τενίστας παρέλαβε το "Freedom of the City" από το δημοτικό συμβούλιο του Στέρλινγκ, που βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη καταγωγής του, το Ντάνμπλεϊν. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γυμνάσιο όπου φοίτησε ο Άντι (Dunblane High) και παρόντες ήταν η Κιμ Σίαρς, οι γονείς του και οι παππούδες και γιαγιάδες του.

"Είναι ωραία να επιστρέφεις σπίτι σου", είπε στην ομιλία του ο Νο.8 τενίστας στον κόσμο και στη συνέχεια ξέσπασε σε δάκρυα... "Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την κοπέλα μου που ήρθαν να με στηρίξουν. Όλου ξέρουν πόσο περήφανος είμαι για την καταγωγή μου. Αυτή η τιμή σημαίνει πολλά για εμένα και ευχαριστώ όσους ήρθαν. Και συγνώμη για αυτή τη συμπεριφορά"...

Στη συνέχεια ο Μάρεϊ παρέλαβε τιμητικό διδακτορικό για την προσφορά του στο τένις από το πανεπιστήμιο του Στέρλινγκ, όπου έκανε προπόνηση όταν ήταν μικρός. Δεν παρέλειψε, τέλος, να περάσει μια βόλτα και από το ξενοδοχείο του, το Cromlix House, που άνοιξε στις αρχές του μήνα. Γεμάτη μέρα για τον νικητή του Γουίμπλεντον!

 

Τελευταία Νέα