Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 9-8

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 9-8

bet365

Το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την 3η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, έκανε ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να επικρατούσαν στα Ιλίσια του ΠΑΟΚ με 9-8.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο των Ιλισίων ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται για να κατακτηθεί η 3η θέση και να παρθεί το εισιτήριο για την Ευρώπη. Οι «πράσινοι» του Κώστα Λούδη υποδέχθηκαν τον ΠΑΟΚ του Πάνου Βέργου και επικράτησαν με 9-8, σε ένα πραγματικά μεγάλο ντέρμπι για τις θέσεις 3-4.

Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παπαδόγκωνας, με τον Γιώργο Αφρουδάκη να κόβει την τελευταία στιγμή το σουτ του Αληχανίδη κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του. Το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19:00) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, με το «τριφύλλι» να παίζει χωρίς τον Κομάντινα που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και θα απουσιάσει για ένα ματς.

Αν στην Θεσσαλονίκη κερδίσουν οι γηπεδούχοι, τότε θα υπάρξει και τρίτο ματς στα Ιλίσια, ενώ αν κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι κατακτούν την 3η θέση και παίρνουν μαζί και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 9-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-3, 0-0, 1-3, 3-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν., Στελλάτος 1, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Σπυρόπουλος, Αφρουδάκης Γ. 2, Δερμιτζάκης 1, Γερακούδης, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Πανταζόπουλος, Χταζηστεφάνου.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης Μ. 1, Κόχειλας Ι. 1, Προσινικλής, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας, Σολανάκης 3, Μπεζιλιώτης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα