Στη Βαρκελώνη η ανασύνταξη του Ράφα

Gazzetta team
Στη Βαρκελώνη η ανασύνταξη του Ράφα

bet365

Με... εντός έδρας τίτλους θα προσπαθήσει ο Ράφα Ναδάλ να ξεχάσει ό,τι συνέβη στο Μόντε Κάρλο. Η αρχή γίνεται στη Βαρκελώνη (21-27/4).

Ο 27χρονος Ισπανός μετέχει στο 500άρι τουρνουά της ΑΤΡ, το οποίο έχει κερδίσει οκτώ από τα τελευταία εννιά χρόνια (δεν έπαιξε το 2010). Οι αντίπαλοί του στον δρόμο για το τρόπαιο, πάντως, είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμοι, αφού στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας βρίσκονται ακόμα ο δήμιος του στο Μονακό Νταβίντ Φερέρ (Νο.2), ο Φάμπιο Φονίνι (Νο.3), ο Κέι Νισικόρι (Νο.4), ο Τόμι Ρομπρέδο (Νο.5) και ο Νικολάς Αλμάγρο (Νο.6).

Ο Ράφα περνάει μπάι στον δεύτερο γύρο, όπου θα συναντήσει έναν εκ των Αλμπέρτ Ράμος, Νικολάι Νταβιντένκο. Πιθανοί αντίπαλοί του ως τον τελικό είναι οι Φελιθιάνο Λόπεθ, Νικολάς Αλμάγρο (ή Φερνάντο Βερδάσκο) και Φάμπιο Φονίνι (ή Γέρζι Γιάνοβιτς).

Στο Βουκουρέστι, εξάλλου, ξεκίνησε σήμερα το BRD Nastase Tiriac Trophy, όπου επικεφαλής του ταμπλό είναι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για πρώτη φορά στην καριέρα του! Στον δεύτερο γύρο ο 23χρονος Βούλγαρος θα παίξει με Ζερεμί Σαρντί ή Γίρι Βέσελι και τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης είναι οι Μικαΐλ Γιούζνι (Νο.2), Γκαέλ Μονφίς (Νο.3), Ζιλ Σιμόν (Νο.4), Βάσεκ Πόσπισιλ (Νο.5) και Αντρέας Σέπι (Νο.6). Κάτοχος του τίτλου είναι ο Λούκας Ροσόλ.

Στις γυναίκες ξεχωρίζει το Premier Event της Στουτγκάρδης, όπου θα δούμε τις Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Νο.1), Σιμόνα Χάλεπ (Νο.2), Πέτρα Κβίτοβα (Νο.3), Αντζελίκ Κέρμπερ (Νο.4), Γέλενα Γιάνκοβιτς (Νο.5), Μαρία Σαράποβα (Νο.6) και Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα (Νο.7). Επτά τενίστριες από το Top 10, δηλαδή! Η Μάσα θα προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο για τρίτη σερί σεζόν.

Στο Μαρακές, τέλος, διεξάγεται το International Event της WTA, με τη συμμετοχή των Ντανιέλα Χαντούτσοβα (Νο.1), Ελίνα Σβιτολίνα (Νο.2), Ιβόν Μιουσμπέργκερ (Νο.3), Μπογιάνα Γιοβανόφσκι (Νο.4) και Γκαρμπίνε Μουγουρούθα (Νο.5).

 

Τελευταία Νέα