Νοκ άουτ ο Τζόκοβιτς

Gazzetta team
Νοκ άουτ ο Τζόκοβιτς

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τέθηκε εκτός της διεκδίκησης του τίτλου στο Μόντε Κάρλο ωστόσο θα χρειαστεί να μείνει γενικότερα εκτός κορτ για λίγο καιρό.

Ο Σέρβος πρωταθλητής αγωνίστηκε με το δεξί χέρι δεμένο στον καρπό στον ημιτελικό του χωμάτινου Masters κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό πόσο καιρό θα αναγκαστεί να αποχωριστεί τη ρακέτα, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Το θετικό είναι, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις, ότι δεν χρειάζεται να μπει στο χειρουργείο.

«Θα ξεκουραστώ τώρα. Δεν μπορώ να παίξω τένις για κάποιο διάστημα. Δεν ξέρω για πόσο, πραγματικά δεν εξαρτάται από εμένα. Όταν θεραπευτώ 100% τότε θα επιστρέψω στο κορτ», ήταν τα λόγια του Τζόκοβιτς, ο οποίος προσπάθησε πολύ λύγισε όμως στο δεύτερο σετ, γνωρίζοντας την ήττα με 7-5, 6-2 από τον Ελβετό.

Οι ενοχλήσεις όπως αποκάλυψε ο Νόλε παρουσιάστηκαν πριν από 10 ημέρες, παρόλα αυτά προτίμησε να ταξιδέψει κανονικά στο Πριγκιπάτο. Η υπερπροσπάθεια όμως κόντρα στον Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ επιδείνωσε την κατάστασή του και τον έθεσε νοκ-άουτ στο ματς με τον Φέντερερ. Ακόμη και τότε όμως έμεινε όρθιος ως το τέλος, εξηγώντας πως: «Παρά τον πόνο δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω. Δεν ήθελα να λένε διάφορα για μένα. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος», συμπλήρωσε ο Τζόκοβιτς που θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της «ζημιάς» που έχει γίνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα