Μην ξεχνάτε τον Σταν!

Gazzetta team
Μην ξεχνάτε τον Σταν!

bet365

Άργησε λίγο να συνέλθει από το... μεθύσι της Μελβούρνης, αλλά τώρα που τα κατάφερε είναι και πάλι απολαυστικός! Ο Σταν Βαβρίνκα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Μόντε Κάρλο.

Ο 29χρονος Ελβετός, Νο.3 στον κόσμο, λύγισε τον Νταβίντ Φερέρ με 6-1, 7-6(3) σε 89 λεπτά και θα προσπαθήσει αύριο (16.00) να κατακτήσει τον πρώτο Masters τίτλο στην καριέρα του. Περιμένει τώρα να μάθει αν θα παίξει κόντρα στον φίλο του Ρότζερ Φέντερερ ή αν θα βρει απέναντί του τον Νο.2 τενίστα στον κόσμο, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σταν ήταν χάρμα ιδέσθαι στο πρώτο σετ και έκανε φύλλο και φτερό τον... εκτελεστή του Ράφα Ναδάλ. Με απίστευτη ποικιλία στα χτυπήματά του και σημειώνοντας winners σε κάθε γωνιά του κορτ, πήρε το προβάδισμα και έδειχνε ικανός να καθαρίσει... για πλάκα τον 32χρονο Ισπανό!

Τα πάντα, ωστόσο, άλλαξαν στο δεύτερο σετ. Ο Φερού άρχισε να σερβίρει πιο αποτελεσματικά και το παιχνίδι του Βαβρίνκα έγινε πιο παθητικό. Ο Νο.6 τενίστας είχε το πλεονέκτημα στα μεγάλα ράλι και έπαιρνε τους πόντους, χωρίς πάντως να απειλήσει το σερβίς του Ελβετού. Οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν τελικά στο τάι μπρέικ, εκεί όπου ο Σταν ήταν ο παίκτης του πρώτου ημιώρου!

Πολύ πειστικός ο νικητής του Αυστραλιανού Όπεν, σφράγισε την πρόκριση και φιλοδοξεί να σηκώσει τον έβδομο τίτλο στην καριέρα του. Αν τα καταφέρει θα σπάσει τη μονοτονία και την κυριαρχία των Big Four, που έχουν κερδίσει τα 34 από τα τελευταία 36 Masters! Έχει κάνει άλλες δύο απόπειρες για κατάκτηση τίτλου αυτού του επιπέδου χωρίς επιτυχία (Ρώμη 2008, Μαδρίτη 2013)...

 

Τελευταία Νέα