Άγριες διαθέσεις ο Βαβρίνκα!

Gazzetta team
Άγριες διαθέσεις ο Βαβρίνκα!

bet365

Επιτέλους ο Σταν Βαβρίνκα επέστρεψε στις εξαιρετικές εμφανίσεις μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Monte Carlo Masters.

Εντυπωσιακός και... βιαστικός ο 29χρονος Ελβετός (Νο.3 του ταμπλό), κέρδισε 6-0, 6-2 τον Μάριν Τσίλιτς σε μόλις 45 λεπτά, θυμίζοντας... κάτι από Μελβούρνη. Ειδικά στο πρώτο σετ παρέδωσε μαθήματα τένις και μάλιστα κόντρα σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο, που έχει πετύχει φέτος 23 νίκες! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σταν έκανε το 1-0 σε μόλις 19 λεπτά, με 13 winners και μόλις 3 αβίαστα λάθη.

Ο 25χρονος Κροάτης (Νο.27 στον κόσμο), από την άλλη, πήρε συνολικά 3/19 πόντους από το δεύτερο σερβίς του, είχε ποσοστό ευστοχίας 47% στο πρώτο και δεν απείλησε ποτέ με μπρέικ. Σημείωσε μόλις 6 winners και υπέπεσε σε 20 αβίαστα λάθη, στοιχεία που συνθέτουν μια εμφάνιση σαφώς κατώτερη του αναμενομένου...

Την ίδια ώρα, ο Βαβρίνκα ήταν σχεδόν άψογος σε όλους τους τομείς. Τελείωσε το ματς με 22 winners και 7 αβίαστα λάθη, κλείνοντας πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με τον εξπέρ στο χώμα Νικολάς Αλμάγρο, Νο.15 του ταμπλό. Ο 28χρονος Ισπανός άφησε έξω με 7-6(3), 6-3 τον Νικολά Μαού.

Τρία σετ χρειάστηκε πάλι για την πρόκριση ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.12), αλλά η ουσία είναι ότι πήρε θέση στους "16" της διοργάνωσης. Ο 23χρονος Βούλγαρος λύγισε με 4-6, 6-3, 6-4 τον μαχητικό Αλμπέρτ Ράμος και πέφτει ξανά σε Ισπανό. Αυτή τη φορά, όμως, μιλάμε για τον φοβερό και τρομερό Νταβίντ Φερέρ, Νο.6 του ταμπλό.

Τον ανερχόμενο Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, που κέρδισε 6-3, 7-6(6) τον Γκαέλ Μονφίς θα αντιμετωπίσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον τρίτο γύρο, ενώ ο Τόμας Μπέρντιχ θα συναντηθεί με τον Γκιγιέρμο Γκαρθία Λόπεθ. Ο 30χρονος τενίστας έβαλε φρένο στον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ (Νο.17) του ταμπλό, επικρατώντας με 6-1, 7-5.

 

Τελευταία Νέα